foto op mdf
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Door een ongeschaafde structuur een levendige stoere uitstraling. Harde en sterke houtsoort. Bekijk prijzen foto op hout. Foto op hout van Woodprint. Wij van Woodprint hebben maar één missie. Een glimlach op jouw gezicht. als jij naar jouw foto op hout kijkt. Een glimlach van vertedering nostalgie vreugde of bewondering. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm kleur en kwaliteit.
Zelf foto's lijmen op dibond aluminium of andere panelen Foto Video Workflow GoT.
Als ik zelf een paneel op maat laat zagen ben ik zo'n 45 euro kwijt. Daar komt dan nog lijm bij en een ophangprofiel. Ik heb eerder een soortgelijke print op MDF geplakt met spuitlijm uit de bouwmarkt. Dit bleek nog best lastig het MDF zoog de lijm op en de print liet steeds weer los op plekken mede door de rolrichting van de print die dus actief druk uitoefent. Misschien had ik ook niet de beste lijm voor deze klus ik heb gelijmd met spuitbus-lijm bedoeld om iets echt vast te lijmen dus niet herpositioneerbaar en uiteindelijk zo ongeveer de hele bus moeten gebruiken. Hier toevallig hobbyisten die een idee hebben welke lijm optimaal is voor papier 270 grams op aluminium dibond met witte verf coating?
Photo Panel MDF Fiberboard.
Foto op ChromaLuxe MDF Premium door sublimatie Chromio.
Het MDF geeft een foto een klassieke uitstraling waardoor het zeer geschikt is voor schilderijen en artwork. Perfecte kwaliteit op MDF. Een foto door sublimatie op MDF van premium kwaliteit. Het MDF fotopaneel is gemaakt van hout welke een dikke coatingslaag bevat aan de bovenzijde. De inkt wordt door middel van sublimatie in de coatingslaag gebracht. Het resultaat is een schitterende foto op MDF welke direct aan de muur kan worden gehangen. Het fotopaneel heeft namelijk twee slimme sleutelgaten waardoor het paneel eenvoudig aan de muur kan worden gehangen. De randen zijn mooi zwart afgewerkt. De voorzijde is afgewerkt met een 45-graden facetrand. De MDF houten fotolijsten zijn al voorzien van een ophangsysteem.
Home Fotowereld.
Moderne techniek een variété aan resultaat. Bij fotowereld gebruiken we de nieuwste afdruk technieken om u te voorzien van de nieuwste maar ook de meest klassieke prints. Uw foto op canvas MDF alluminium steigerhout Dibond etc. Er zijn tal van mogelijkheden. Innovatieve lijsten en oplossingen. Wij hebben een groot assortiment aan lijsten en oplossingen meer dan 250 lijsten kunnen wij op maat voor u leveren maar ook deinzen wij niet terug voor baklijsten of foto's op dibond. Heeft u speciale verzoeken? Een foto van een persoon of dier waarbij de de hinderlijke achergrond vervangen dient te worden een beschadigd foto een fotocollage wij maken het voor u met ons team van Photoshop experts.
Fotovannoort BlackPlaque Unieke afwerking MDF UV bescherming Foto op hout.
De BlackPlaque is een unieke afwerking die in huis is ontwikkeld en uitsluitend verkrijgbaar bij Fotovannoort. Ze bestaat uit een plaat door en door zwart MDF dat speciaal voor dit doel is gefreesd en voorzien van afgeschuinde zijkanten. Dit materiaal heeft de uitstraling van leisteen. De BlackPlaque is een zeer luxe vorm van afwerking en een hoogwaardig alternatief voor bijvoorbeeld canvas. De foto vakprint wordt voorzien van een zeer dunne UV werende coating met een zandstructuur.
MDF Mini Urn Modern met Foto en Theelicht M289 Betaalbare assieraden en gedenk artikelen.
Mini Midi Urnen / Memory doosjes. MDF Mini Urn Modern met Foto en Theelicht M289. Fraaie handgemaakte mdf mini urn in moderne uitvoering gespoten met een stonelook grijs effect. Afmetingen 280x130x18mm gemeten excl. Een glazen theelicht houder en een gesublimeerde HQ foto zijn in de prijs inbegrepen. Zeer geschikt voor het bewaren van een kleine symbolische hoeveelheid as resten van uw dierbare. De vulopening bevindt zich aan de onderzijde van de urn.
Foto Op Hout Goedkoop Afgedrukt VA 9 FotoOpHoutStunter.
Het formaat de houtsoort en jouw keuze voor de ophangset bepalen de uiteindelijke prijs. Bekijk onze lage houtprint prijzen met fine-art printing! Multiplex houtpaneel vergelijkbaar met foto op berkenplex en MDF zonder naden en egaal bestaat uit een paneel en is onze budgettopper qua houten fotoprint. Vurenhout is de meest bestelde houtsoort in foto hout en is zeer natuurlijk! Alle glad geschaafde houtsoorten zijn te bestellen met whitewash afwerking. Een whitewash-laag zorgt ervoor dat de kleuren van jouw foto helder worden weergegeven. Een foto op vurenhout heeft als eigenschap dat de houtstructuur met vlamtekening duidelijk zichtbaar is.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op mdf