foto op mdf
MDF formaten Foto op MDF door sublimatie Chromio.
Facetrand en sleufgaten. De MDF fotopanelen zijn 16cm, dik en hebben aan zijn de voorkant afgewerkt met een mooie facetrand. De achterzijde van het fotopaneel bevat sleufgaten, waardoor het MDF fotopaneel direct aan de muur kan worden opgehangen. Een foto wordt door sublimatie in de coating op het MDF gebracht.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm, kleur en kwaliteit.
Fotovannoort BlackPlaque Unieke afwerking MDF UV bescherming Foto op hout.
Home Vakprint service BlackPlaque Unieke afwerking MDF UV bescherming Foto op hout. De BlackPlaque is een unieke afwerking, die in huis is ontwikkeld en uitsluitend verkrijgbaar bij Fotovannoort. Ze bestaat uit een plaat door en door zwart MDF, dat speciaal voor dit doel is gefreesd en voorzien van afgeschuinde zijkanten.
MDF Mini Urn Modern met Foto en Theelicht M289 Betaalbare assieraden en gedenk artikelen.
Mini Midi Urnen / Memory doosjes. MDF Mini Urn Modern met Foto en Theelicht M289. Prijs per stuk. Fraaie handgemaakte mdf mini urn in moderne uitvoering gespoten met een stonelook grijs effect. Afmetingen: 280x130x18mm gemeten excl. Een glazen theelicht houder en een gesublimeerde HQ foto zijn in de prijs inbegrepen. Zeer geschikt voor het bewaren van een kleine symbolische hoeveelheid as resten van uw dierbare. De vulopening bevindt zich aan de onderzijde van de urn. Laser tekst gravures zoals op de urn te zien zijn optioneel mogelijk en niet in de prijs inbegrepen.
Foto Op Hout Goedkoop Afgedrukt VA 6 FotoOpHoutStunter.
Het formaat, de houtsoort en jouw keuze voor de ophangset bepalen de uiteindelijke prijs. Bekijk onze lage houtprint prijzen met fine-art printing! Multiplex houtpaneel vergelijkbaar met foto op berkenplex en MDF, zonder naden en egaal bestaat uit een paneel en is onze budgettopper qua houten fotoprint.
EOSDigitaal.nl Toon onderwerp zelf opplakken foto.
Maak de plaat ongeveer een centimeter kleiner dan de foto, zodat je later een randje kan schoonsnijden als de foto toch iets scheef zit geplakt. De dubbelzijdige kleeffolie eerst op de mdf aanbrengen met een schrapertje. Van binnen naar buiten aanwrijven.
Foto op MDF Fotopanelen door Sublimatie fotoopmdfpremium.nl.
Wij leveren uw foto op het MDF met een glans afwerking. Een foto afgedrukt door sublimatie op glans MDF geeft meer scherpte dan ieder ander afdruk op MDF. Wij hebben er voor gekozen om alleen glans te leveren, omdat dit het mooiste resultaat oplevert.
Foto op multiplex printen vanaf 1095, FotoOpHout.nl.
Een foto op multiplex wordt ook wel een foto op mdf genoemd. Multiplex trekt wel het snelst krom. Wil je wel een foto op echte planken? Dan adviseren we je een foto op vurenhout of foto op ayoushout te bestellen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor foto op mdf