vierkante foto's afdrukken
Fotoformaten.
Maakt u een foto vierkant in een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop dan is de verhouding geen 23 of 34 maar 11. Wij passen de afmetingen van het fotopapier aan aan de verhouding van het beeld. Een vierkante foto krijgt u dus vierkant afgedrukt m.u.v. Voorbeeld u wilt een foto in een lijstje van 15x15 cm. Bewerk in een fotobewerkingsprogramma de verhouding van uw beeld tot 11. Bestel uw foto en kies het product 15x15 15x22. Uw afdruk wordt 152x152. Precies passend in uw fotolijst.
Prijsvergelijk voor digitaal foto afdrukken.
Wil je de beste prijs voor foto's afdrukken? Voer bij het formaat het aantal af te drukken digitale foto's in en vind de scherpste prijzen voor deze afdrukken. 9 x 13 10 x 15 11 x 14 Vergelijk foto afdrukken! Hier gaat u naar de uitgebreide prijscalculator Fotoalbum nodig? Ga naar de Fotoalbum calculator Foto op canvas nodig? Ga naar de Foto op canvas calculator Foto nieuws.
Foto afdrukken Digital foto afdrukken foto-ontwikkeling FOTO.com Nederland.
Tot 20% korting op foto's op linnendoek. Product van de maand. Een fotocadeau voor alle speciale mensen in je leven! Om het je makkelijk te maken hebben we alvast een voorselectie gemaakt! Mok met hartvormig oor. Hartvormige puzzel 75 stukjes.
Foto's en Posters Fotoafdruk 18x18cm 1001Fotolijsten.nl.
Fotoafwerking en passe-partout extra's.
Instagramposter.nl Snel en eenvoudig Instagram foto's afdrukken.
Ben je ook zon fan van Instagram. Deze retro getinte vierkantefotos hoeven dankzij instagramposter.nl niet langer uitsluitend op het internet en op het scherm van je smartphone te leven. Vanaf nu kan je genieten van afdrukken met prachtige kleuren bij jouw aan de muur. Maak een collage van jouw Instagram fotos. Een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander. Laat je herinneringen tot leven komen en laat je mooiste Instagram fotos afdrukken. Instagram fotos worden geprint op Fuji supreme mat fotopapier om de retro look te behouden. Kies het Instagram printpack van jouw keuze en log-in op je Instagram account en kies de fotos die je wilt afdrukken.
Foto's afdrukken snel en gemakkelijk bij Pixum.
Je winkelwagen is leeg. Foto's afdrukken op premium fotopapier. Snel besteld uitstekende kwaliteit fraaie kleuren. Jouw foto's in de formaten 9 10 11 13 20 30 40 en 50 cm. Foto's met een witte rand voor een elegante verschijning. Bespaar nu tot wel 30% op grotere bestellingen van fotoafdrukken varianten. 16 24 of 32 Polaroid-stijl prints op stevig kaartenpapier en met een mooie doos. Simpel eenvoudig en snel.
Foto's Afdrukken Gemakkelijk en Snel CEWE Fotoservice.
Fotopapier in standaard of premium kwaliteit. De hoogste kleurzuiverheid en de beste contrasten. Vele verschillende formaten leverbaar. Zo kies je het juiste formaat fotoafdrukken. Hoe zorg je ervoor dat jouw foto's op het juiste formaat worden afgedrukt? In dit filmpje leggen wij het aan je uit. Alle fotoafdrukken en vergrotingen van de 9-serie tot en met de 50-serie hoogte krijgen dus een breedte afhankelijk van het aangeleverde bestand. Je foto's afgedrukt op het beste fotopapier.
Foto's afdrukken vanaf je iPhone of iPad.
Foto's van de iPhone kun je in allerlei formaten laten afdrukken vierkant panorama Instagram of normaal formaat. Hoe kies je het juiste afdrukformaat? En waar moet je op letten als je normale vierkante en panoramafoto's wilt laten afdrukken? Handige apps om gedrukte fotoboeken te bestellen op iPhone en iPad. Gedrukte fotoboeken bestellen kan tegenwoordig ook via iOS apps. In deze iCulture Vakantiespecial handige apps om je vakantiefoto's in een boek te plakken. Facebook Twitter Linkedin Telegram. Whatsapp Pocket Google Pinterest Flipboard Print Mail Buffer Tumblr. Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier! Op iCulture altijd het laatste nieuws over Apple iPhone iPad Watch TV iOS apps deals vergelijkingen en reviews gidsen tips en de voordeligste aanbiedingen.

Contacteer ons

Op zoek naar vierkante foto's afdrukken?