foto op hout maken
Hoe kan ik makkelijk een foto op hout plakken met bakpapier in negen stappen? Dawnlight.
Posted on by ThaBrain. Naast het plakken van een foto op hout met gel medium kan je het ook eens proberen met een vel bakpapier. Deze manier is veel makkelijker dan met gel medium omdat je voor deze manier een inktjetprinter nodig hebt. Bijna iedereen heeft thuis een inktjetprinter staan. Bij gel medium moet je een laserprinter gebruiken en die heeft niet iedereen. Een ander voordeel is dat bijna iedereen wel een vel bakpapier in huis heeft dus je hoeft misschien niet eens de deur uit! Welke materialen heb je nodig.
Foto op hout Start hier eenvoudig en snel! albelli.nl.
Met ons handige online fotoprogramma kun je zelf hiermee aan de slag gaan. Eén of meerdere foto's kiezen het formaat bepalen en je bent klaar. Eenvoudig en snel je foto op hout maken. Behalve dat je met een foto op hout je leukste momenten opnieuw kunt beleven is hout ook een smaakvolle wanddecoratie. Het kwalitatieve vurenhout waarop de foto gedrukt wordt straalt een rustiek gevoel uit dat in elke woning past. Zo is je foto een mooi pronkstuk om in huis te hangen. Je smartphone of camera staat waarschijnlijk vol met mooie fotos. Het zal dus een lastige klus worden om de leukste eruit te kiezen. Een foto op hout laten maken is daarom bij albelli extra eenvoudig.
DIY Je eigen foto op een stuk hout Roomed.
Print een foto uit op standaard papier. Kijk van te voren of je de foto eerst digitaal wilt spiegelen aangezien de foto gespiegeld op het hout komt. Met behulp van je kwast smeer je het papier aan de kant van de foto in met een dikke laag Mod Podge. Heb je dit niet in huis gebruik dan verdunde witte lijm. Dit maak je door een deel lijm aan te lengen met dezelfde hoeveelheid water en dit goed te mengen. Plak de foto op het hout en druk m goed aan. Gebruik eventueel een stevig kaartje zoals een pinpas om te zorgen dat alle luchtbellen eruit worden geduwd. Laat vervolgens een aantal uren drogen.
Foto op hout maken Nu met 20% korting Begin nu! albelli.be.
Met onze handige online tool kan je zelf hiermee aan de slag gaan. Eén of meerdere foto's kiezen het formaat bepalen en je bent klaar. Eenvoudig en snel je foto op hout maken. Behalve dat je met een foto op hout jouw leukste momenten kunt herbeleven is hout ook stijlvolle wanddecoratie. Het kwalitatieve vurenhout waarop de foto gedrukt wordt straalt een rustiek gevoel uit dat in elke woning past. Zo is jouw foto een mooi kijkstuk om in huis te hangen. Je smartphone of camera staan waarschijnlijk vol met mooie fotos. Het zal dus een lastige klus worden om de leukste eruit te kiezen. De foto op hout maken bij albelli maken we daarom extra eenvoudig.
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
DIY Foto op hout maken. Op zoek naar een originele manier om je mooiste fotos tentoon te stellen in jouw huis. Bedruk eens zelf hout met jouw eigen fotos! Origineel en eigenlijk heel simpel. In deze blog vertel ik jou hoe je eenvoudig fotos op hout kunt maken. Je kunt een kleur of zwart-wit foto te gebruiken. Ook sepia toon zoals in deze blog is erg mooi. Onderstaand de eenvoudige stappen om jouw foto of bijvoorbeeld een logo over te brengen op hout! Materialen die je nodig hebt. Foto s om over te dragen.
Foto op hout laten maken Kruidvat Fotoservice.
Verder met je foto product. 0 producten in winkelmand. Terug naar Foto Homepage. Foto op hout dennen. Een warm en natuurlijk product met een mooie structuur. Lees meer Lees minder. Levertijd ongeveer 7 werkdagen. Tot en met formaat 40x40 cm gratis levering bij jouw Kruidvat. Of lekker makkelijk thuis laten bezorgen. Wil je een mooie wanddeco maar heb je geen geschikte eigen foto? Kies dan uit onze uitgebreide beeldbank. Goede basis voor je foto. De planken zijn 20mm dik. Door één whitewash laag zijn je foto én de houtnerven goed zichtbaar.
Foto op hout zelf maken Badschuim.
512 1024 Ceciel http//badschuim.eu/wp-content/uploads/2016/11/logo-72dpi.jpg Ceciel 2015-07-08 080839 2017-05-30 165445 Foto op hout zelf maken. Karin Bernards van der Aa zegt. 3 november 2016 op 1321. Vandaag voor de eerste keer op hout geprobeerd. Ik dacht dat ik het papier er overal vanaf had omdat op sommige plekken de inkt er af ging. Maar helaas blijkt dat tof niet het geval te zijn. Hoe weet ik de volgende keer of al jet papier er af is? 3 november 2016 op 1414. Dat is moeilijk om te zien en toch een kwestie van oefenen.
25 beste ideeën over Foto op hout op Pinterest Houten foto overdracht. Facebook.
Benodigdheden om een foto op hout te maken Meer tips en tricks http//www.jouwwoonidee.nl/foto-op-hout/. Foto op hout maken! Lijkt echt super toch even proberen. Hoe kan ik makkelijk een foto op hout plakken met bakpapier in negen stappen? Foto op hout bedrukken aanbieders en stappenplan om het zelf te doen.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op hout maken?