foto op hout maken
Foto op hout afdrukken? Goedkoop 25% korting!
Van kleine tot grote bedragen. We zijn trots op onze samenwerking met. Foto op hout afdrukken. Uw mooiste foto op hout afdrukken. Een print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Wij printen rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw foto wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout. Dit proces geeft een natuurlijk en warm effect aan uw foto. De gebruikte inkten zijn transparant waardoor de afdruk een voelbare en zichtbare houttekening behoudt. Waarom bestellen bij ons?
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
DIY Foto op hout maken. Op zoek naar een originele manier om je mooiste fotos tentoon te stellen in jouw huis. Bedruk eens zelf hout met jouw eigen fotos! Origineel en eigenlijk heel simpel. In deze blog vertel ik jou hoe je eenvoudig fotos op hout kunt maken. Je kunt een kleur of zwart-wit foto te gebruiken. Ook sepia toon zoals in deze blog is erg mooi. Onderstaand de eenvoudige stappen om jouw foto of bijvoorbeeld een logo over te brengen op hout! Materialen die je nodig hebt. Foto s om over te dragen.
Foto op hout afdrukken bij Pixum in echte Testwinnaar kwaliteit.
Inspiratie voor jouw foto op hout. Neem een kijkje in echte woonkamers! We hebben een stel klantenvoorbeelden voor je verzameld. titleDoe-het-zelf Creatief met foto op hout/. Doe-het-zelf Creatief met foto op hout. Foto op hout op zichzelf nog niet creatief genoeg voor je of ben je gewoon heel praktisch ingesteld? Bekijk onze leuke DIY video! Zo maak je gemakkelijk met een paar haakjes van jouw foto op hout een praktisch bord om bijvoorbeeld je sleutels aan op te hangen! Foto op hout maken. Bekijk met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
Kies hier het gewenste formaat en type hout. Links kan je ongeveer zien hoe groot het eindproduct wordt. Als je het product buiten gaat plaatsen wordt aangeraden om larikshout te kiezen. Als je het juiste formaat hebt bepaald klik je op maak nu en ga je naar de volgende stap.
Foto op hout zelf maken Badschuim.
Voor huisjekijken schreef ik deze DIY maar ik wil hem ook heel graag delen met mijn eigen lezers. Hieronder een stappenplan zodat jij hem ook kan maken. Wat heb je nodig voor de foto op hout? Een leuke boomstamschijf of sloophout die goed geschuurd zijn te koop bij intratuin en bouwmarkt. Een leuke foto uitgeprint op gewoon papier. Mod podge of crea podge te koop bij de action. Gel medium te koop bij de action onder de naam acryl vernis. Voor alternatieven check de opmerkingen / vragen van andere lezers onderaan dit blogbericht. Daarin geef ik tips en alternatieven. Kwast te koop bij action of bouwmarkt. Spons of doekje te koop bij supermarkt action blokker etc. Hoe ga je te werk voor de foto op hout?
Hoe kan ik een foto op hout plakken in 8 stappen? Dawnlight.
Zou je er wel eens wat meer mee willen doen? Er zijn meerdere mogelijkheden om de foto aan je vrienden en kennissen te laten zien. Je kan de foto groot uit laten printen op fotopapier je kan hem op hout laten printen je kan hem op canvas laten printen je kan hem op glas laten printen of je kan hem op allerlei metalen laten printen. Je kan hem ook zelf ergens op plakken! Denk bijvoorbeeld ook eens aan het overbrengen van de foto op een t-shirt. Of anders het overbrengen op glas. Het is het makkelijkste om de foto op de sturen naar een website die vervolgens de foto ergens op printen waarna ze hem bij je thuis afleveren. Er zijn vele mogelijke websites die dit doen.
Foto op hout Bestel je foto op hout nu met korting! Start nu! albelli.
Met ons handige online fotoprogramma kun je zelf hiermee aan de slag gaan. Eén of meerdere foto's kiezen het formaat bepalen en je bent klaar. Eenvoudig en snel je foto op hout maken. Behalve dat je met een foto op hout je leukste momenten opnieuw kunt beleven is hout ook een smaakvolle wanddecoratie. Het kwalitatieve vurenhout waarop de foto gedrukt wordt straalt een rustiek gevoel uit dat in elke woning past. Zo is je foto een mooi pronkstuk om in huis te hangen. Je smartphone of camera staat waarschijnlijk vol met mooie fotos. Het zal dus een lastige klus worden om de leukste eruit te kiezen. Een foto op hout laten maken is daarom bij albelli extra eenvoudig.
Foto op hout bamboe laten afdrukken Gallery Color.
Staat jouw gewenste formaat niet tussen de standaardopties? Neem dan gerust contact met ons op we maken het graag op maat! Kunnen wij je foto op hout maken? Wanneer je je bestelling vandaag nog plaatst dan gaan we direct aan de slag. We ontwikkelen jouw foto met de scherpste precisie en plakken deze vervolgens met de grootste nauwkeurigheid foto op het hout. Je houten foto wordt zorgvuldig ingepakt en voorzien van een sleuf waaraan je de fotodecoratie op kunt hangen bij de prijs inbegrepen. Handig want zo bepaal je zelf of je jouw decoratie neerzet of ophangt. Heel veel plezier ermee! Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op hout maken?