foto op hout maken
DIY: Je eigen foto op een stuk hout Roomed. Page 1 Copy.
Kijk van te voren of je de foto eerst digitaal wilt spiegelen, aangezien de foto gespiegeld op het hout komt. Met behulp van je kwast smeer je het papier aan de kant van de foto in met een dikke laag Mod Podge.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Een foto op hout met whitewash onderlaag is een echte aanrader. Detailfotos komen tot leven met de natuurlijke uitstraling van het hout. Levering foto op hout. Nadat je afbeelding is geprint zorgen we voor een snelle levering van je foto op hout.
DIY budget Zelf een foto op hout afdrukken! Mamablogger.
ik ben ook begonnen met fotos op hout te maken. ik gebruik Mod Podge. Maar steeds als ik klaar ben krijg ik een witte vage waas over de fotos heen.maar als ik het nat maak is de foto weer terug.
Foto op hout overbrengen Creatips.nl.
Foto op hout overbrengen. Druk jouw foto af op hout. Een foto op hout laten afdrukken wordt steeds populairder. Maar wist je dat je dit ook eenvoudig zelf kunt doen? Wij hebben een 10-stappenplan voor je gemaakt, zodat het gegarandeerd lukt.
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
Wees voorzichtig, als de foto eenmaal het hout raakt is het heel lastig om nog fouten te corrigeren/verwijderen zonder het de foto te beschadigen. Eenmaal op zijn plaats, gebruik dan een vlak, hard voorwerp creditcard of zoals op de foto een taart decoratie spatel om het papier plat te maken en eventuele luchtbellen te verwijderen door ze zachtjes weg te wrijven.
Foto op hout overbrengen.
Uit de natuur. Foto op hout overbrengen. Foto op hout overbrengen. Een foto op hout laten afdrukken wordt steeds populairder. Maar wist je dat je dit ook eenvoudig zelf kunt doen? Hieronder hebben we een 10-stappenplan voor je gemaakt, zodat het moet lukken!
Foto op hout maken Maak je eigen foto op hout! Tekengebied 1. Layer 1.
Zoek niet verder wij maken van jouw digitale foto een prachtige foto op hout. Een foto op hout is dé wanddecoratie trend van het moment. Het geeft een prachtige rustieke en warme uitstraling aan je kamer. Je foto op hout kan gedrukt worden op verschillende soorten hout.
Super simpel zelfmaakideetje: Zelf een foto op hout afdrukken Pagina 2 van 7 Zelfmaak ideetjes.
Onder het verwijderde papier verschijnt de foto op het hout. Bekijk de laatste optionele stap en de handleiding video. Als optionele stap kan je de foto op het hout nog bestrijken met blanke lak van de Action. Het resultaat mag er dan zeker weten zijn.:

Contacteer ons

Zoeken naar foto op hout maken