foto op houtblok
Foto op hout brengt sfeer in je kamer.
Bedrukking met zeer heldere kleuren. Geeft een speels effect aan jouw foto. Voorbeeld stuks Foto op hout slechts. Start met foto op hout bestellen. Extra aandacht voor jouw mooiste foto Prachtig afgewerkt op duurzaam populieren hout. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Gegarandeerd op tijd bezorgd waar jij wilt. Extra aandacht bij de controle van jouw foto. Grondige kwaliteitscontroles in onze eigen productie. Start met foto op hout bestellen. Foto op hout van duurzaam populieren hout.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Door een ongeschaafde structuur een levendige stoere uitstraling. Harde en sterke houtsoort. Bekijk prijzen foto op hout. Foto op hout van Woodprint. Wij van Woodprint hebben maar één missie. Een glimlach op jouw gezicht. als jij naar jouw foto op hout kijkt. Een glimlach van vertedering nostalgie vreugde of bewondering. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm kleur en kwaliteit.
Foto Op Hout Binnen 24 uur Gedrukt! Fotofabriek.
Daarnaast krijg je eerst een online preview te zien voordat je jouw foto op hout gaat bestellen. Zo weet je zeker dat de foto helemaal naar wens is. Een foto op hout afdrukken kan tegenwoordig op verschillende materialen. Een foto geprint op hout is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie op te hangen. Een foto op hout past daarnaast perfect in een landelijk interieur. Op welke houtsoorten kun je een foto drukken? Bij Fotofabriek kun je op berkenhout en vurenhout een foto laten drukken. Beide houtsoorten hebben unieke eigenschappen waardoor je de foto op hout geheel naar eigen smaak af kan drukken. Alle fotos worden standaard op berkenplex gedrukt dit houtsoort wordt ook wel multiplex genoemd.
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
DIY Foto op hout maken. Door Susanne Posted on maart 14 2014 september 28 2016 0 3 m read. DIY Foto op hout maken. Op zoek naar een originele manier om je mooiste fotos tentoon te stellen in jouw huis. Bedruk eens zelf hout met jouw eigen fotos! Origineel en eigenlijk heel simpel. In deze blog vertel ik jou hoe je eenvoudig fotos op hout kunt maken. Je kunt een kleur of zwart-wit foto te gebruiken. Ook sepia toon zoals in deze blog is erg mooi. Onderstaand de eenvoudige stappen om jouw foto of bijvoorbeeld een logo over te brengen op hout! Materialen die je nodig hebt. Foto s om over te dragen.
Foto op een houten blok Natuurlijk en heel stevig!
Wil je eens wat anders dan een foto in een fotolijstje? Een leuk en origineel alternatief voor een fotolijstje is een foto op houtblok. Een groot voordeel van een fotoblok is dat je hem niet hoeft op te hangen. De randen van een fotoblok zijn namelijk 4 cm dik. Je kunt hem dus gewoon in de vensterbank of op je bureau neerzetten! Je hebt de keuze uit twee houtsoorten wordt het een strakke foto op berkenplex of een foto op exotisch bamboe? Berkenplex bestaat uit twee op elkaar geperste platen multiplex. Hierdoor ontstaat een stevig blok waarvan de zijkanten mooi afgewerkt zijn.
Voorbeelden van foto op houtblokken.
Zoals u van FotoGoed gewend bent leveren we ook hier de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Voorbeelden en informatie over een foto op houtblok. Het drukken van een foto op houtblok is de nieuwste trend. Bij FotoGoed heeft u verschillende mogelijkheden om een print op houtblok te bestellen. U kunt kiezen voor fotoblokken met en zonder witte ondergrond whitewash. De foto kan gedrukt worden op een berkenplex of op een bamboeblok. Kortom een trendy en decoratieve manier om uw mooiste foto's een prachtige plek in uw huis te geven. Natuurlijk veel unieker dan een standaard ingelijste foto. Berkenplex is een hoogwaarde gefineerde houtsoort zonder naden en noesten.
Fotoblock hout glans Je leukste foto op hout.
Home Foto op hout Block glans. Nog geen foto uploads. Sleep je bestanden hier of klik om bestanden te selecteren. Wij ondersteunen de volgende bestanden JPG TIFF PNG and PDF. Max upload formaat is 200MB. Er zijn geen foto's in je instagram profiel. Klik op foto om te uploaden. Uploaden uit Instagram Terug Bestel foto's. 9.95 EUR Foto op hout.
Houten Fotoblok stijlvolle decoratie met jouw foto's! PhotoBox.
woensdag 20 januari 2016. Op de hele site. Bij aankoop vanaf 20. woensdag 20 januari 2016. Creëer een persoonlijk interieur met moderne en stijlvolle Houten Fotoblokken. Rechthoekig 3 formaten Vierkant. Stevig houten fotoblok 25 cm dik. Kies uit 2 verschillende kleuren randen wit of zwart. Geprint op mat Fujifilm Crystal Archive fotopapier. Het formaat 15x20 kan aan de muur opgehangen worden. Exact formaat van het fotoblok. Formaat 12x12 cm 10x15 cm 12x17 cm 15x20 cm.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op houtblok