foto op houtblok
1499 ipv 2995 Foto op houtblok Laat uw foto met eco vriendelijke inkt op een houtblok printen! Telegraaf Aanbiedingen.
Dan is dit de manier om uw moeder op een originele manier te laten weten hoeveel u van haar houdt. U heeft keuze uit vier formaten. U heeft uw foto al voor 1499 ipv 2995 op houtblok geprint. Een foto op hout is natuurlijk nog leuker als u weet dat het milieuvriendelijk is. Uw foto wordt geprint op ecologisch PEFC-gecertificeerd populierhout. Dit hout is afkomstig van ecologische cultuurbossen en is watervast. Bovendien wordt de foto met eco-vriendelijke inkt geplaatst. De eco-vriendelijke inkt laat licht een houtstructuur doorschijnen wat een natuurlijk tintje aan uw foto geeft. De inkt wordt na het printen snel gedroogd zodat deze niet beschadigd. Het hout is zonder naden en noesten en hierdoor perfect voor gedetailleerde fotos en gezichten.
Foto op hout brengt sfeer in je kamer.
Bedrukking met zeer heldere kleuren. Geeft een speels effect aan jouw foto. Voorbeeld stuks Foto op hout slechts. Start met foto op hout bestellen. Extra aandacht voor jouw mooiste foto Prachtig afgewerkt op duurzaam populieren hout. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Gegarandeerd op tijd bezorgd waar jij wilt. Extra aandacht bij de controle van jouw foto. Grondige kwaliteitscontroles in onze eigen productie. Start met foto op hout bestellen. Foto op hout van duurzaam populieren hout.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Door een ongeschaafde structuur een levendige stoere uitstraling. Harde en sterke houtsoort. Bekijk prijzen foto op hout. Foto op hout van Woodprint. Wij van Woodprint hebben maar één missie. Een glimlach op jouw gezicht. als jij naar jouw foto op hout kijkt. Een glimlach van vertedering nostalgie vreugde of bewondering. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm kleur en kwaliteit.
Foto op Hout afdrukken? Nu 20% Buitenkorting! Photogifts.nl.
Snel en veilig betaald. Productie in eigen huis. Binnen 3-5 dagen thuis. Home Foto op Hout. 95 mm brede planken. Zichtbare nerven / noesten. 95 mm brede planken. noestvrij / met white wash.
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
DIY Foto op hout maken. Op zoek naar een originele manier om je mooiste fotos tentoon te stellen in jouw huis. Bedruk eens zelf hout met jouw eigen fotos! Origineel en eigenlijk heel simpel. In deze blog vertel ik jou hoe je eenvoudig fotos op hout kunt maken. Je kunt een kleur of zwart-wit foto te gebruiken. Ook sepia toon zoals in deze blog is erg mooi. Onderstaand de eenvoudige stappen om jouw foto of bijvoorbeeld een logo over te brengen op hout! Materialen die je nodig hebt. Foto s om over te dragen.
Foto op een houten blok Natuurlijk en heel stevig!
Wil je eens wat anders dan een foto in een fotolijstje? Een leuk en origineel alternatief voor een fotolijstje is een foto op houtblok. Een groot voordeel van een fotoblok is dat je hem niet hoeft op te hangen. De randen van een fotoblok zijn namelijk 4 cm dik. Je kunt hem dus gewoon in de vensterbank of op je bureau neerzetten! Je hebt de keuze uit twee houtsoorten wordt het een strakke foto op berkenplex of een foto op exotisch bamboe? Berkenplex bestaat uit twee op elkaar geperste platen multiplex. Hierdoor ontstaat een stevig blok waarvan de zijkanten mooi afgewerkt zijn.
Voorbeelden van foto op houtblokken.
Zoals u van FotoGoed gewend bent leveren we ook hier de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Voorbeelden en informatie over een foto op houtblok. Het drukken van een foto op houtblok is de nieuwste trend. Bij FotoGoed heeft u verschillende mogelijkheden om een print op houtblok te bestellen. U kunt kiezen voor fotoblokken met en zonder witte ondergrond whitewash. De foto kan gedrukt worden op een berkenplex of op een bamboeblok. Kortom een trendy en decoratieve manier om uw mooiste foto's een prachtige plek in uw huis te geven. Natuurlijk veel unieker dan een standaard ingelijste foto. Berkenplex is een hoogwaarde gefineerde houtsoort zonder naden en noesten.
Houtmeid drukt op hout.
Het krijgt zelfs een vleugje rawfeeling omdat het niet te strak op op het hout is afgedrukt. Kijk ook even op Facebook daar vind je meer voorbeelden. Origineel cadeau foto op hout! Houtmeid drukt jouw foto op hout. Altijd een uniek exemplaar met de hand gemaakt voor jou. De houten ondergrond laat de foto tot leven komen. Een houten print voor aan de muur om neer te zetten op de kast of een foto van een uniek moment op je koelkast. Ik druk geen grote formaten op hout. Juiste voor kleine en afwijkende formaten ben je bij Houtmeid aan het goede adres. Maak je geboortekaartjes of uitnodigingen extra bijzonder door ze te laten drukken op hout. Mooie fotomomenten op hout.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op houtblok?