foto op plexiglas
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Prijzen en formaten Acrylglas. Fleur je huis op met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas zetten ook wel bekend als acrylglas en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd. Dit zorgt ervoor dat je foto goed beschermd is. Acrylfotos zijn licht van gewicht en bovendien onbreekbaar. Het is een wereld van verschil als je dit vergelijkt met glas. Glas is een stuk zwaarder en je moet er voorzichtig mee omgaan.
Foto op Plexiglas prijsvergelijk.
23/05 We hebben de ervaring van R.Klaring bij Webprint voor foto op plexiglas geplaatst. R.Klaring hartelijk dank voor je ervaring. 20/05 We hebben de ervaring van Foto op plexiglas bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Foto op plexiglas hartelijk dank voor je ervaring. 17/05 We hebben de ervaring van Tevreden klant bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Tevreden klant hartelijk dank voor je ervaring. 13/05 We hebben de ervaring van Visser bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Visser hartelijk dank voor je ervaring. 03/05 We hebben de ervaring van Big Freddy Klantenservice bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Big Freddy Klantenservice hartelijk dank voor je ervaring. 29/04 We hebben de ervaring van Visser bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst.
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
De aluminium afwerking geeft uw foto de exclusieve look die ze verdient. Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het acrylglas geplakt. Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creƫert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex glans zonder weerspiegeling. Foto op dibond met acryl. U maakt uw foto helemaal af met een fotoafdruk op dibond en een toplaag van acryl. Wij drukken uw foto eerst af op Fuji Glossy of Pearl fotopapier en verlijmen deze vervolgens op 3 mm dibond.
Foto op plexiglas afdrukken Maak je eigen foto op glas!
Tenslotte kun je nog een vierkante foto printen op glas met het formaat 60x60 cm. Een foto op plexiglas of een foto op glas? Een foto op plexiglas heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft een plexiglas foto een hoge kleurechtheid en zorgt voor een diepte effect. Daarnaast versplintert plexiglas niet en laat het meer licht door dan gewoon glas. Een andere voordeel van acrylglas is dat in tegenstelling tot echt glas het plexiglas materiaal licht van gewicht is en daarom op verschillende ondergronden opgehangen kan worden. Plexiglas is ook nog eens 30 keer sterker dan gewoon glas. Jouw foto op plexiglas kan daardoor ook wel tegen een stootje. Wil je dat jouw foto lang mee gaat?
Foto op Plexiglas Breng uw foto tot leven CEWE.
Hier krijgt u een overzicht van alle formaten voor meerdelige producten. De mogelijkheid uw foto's als meerdelig product te ontwerpen heeft u bij de producten Foto op canvas XXL foto-poster Deluxe Foto op forex Aluminium Directprint Acrylglas Directprint Galerijprint. Fantastische mogelijkheden voor uw heel persoonlijke wanddecoratie. Ga op ontdekkingstocht door onze fotowerelden! Ontwerp met ons enorme assortiment professionele foto's uw persoonlijke kunstwerk! Sprookjesachtige stranden artistieke stadsopnames of schattige dieren er is beslist iets voor u bij. U kiest welke foto u het mooiste vindt en wij produceren uw individuele wanddecoratie. U kunt kiezen uit veel foto's die u overzichtelijk op onderwerp gesorteerd kunt doorsnuffelen.
Foto op Plexiglas met 30% KORTING! Nikkel Art.
Het is maar net wat u zelf het mooiste vindt want we garanderen u sowieso dat u het mooi gaat vinden welke optie u ook kiest! Foto op plexiglas Glans vs Foto op plexiglas Anti Reflex. Foto op plexiglas glans. Glanzend plexiglas is niet hinderlijk glanzend maar weerkaatst wel een beetje en maakt de foto op deze manier nog unieker en opvallender. Zeker als je een kleurenfoto wil laten drukken op het plexiglas is het verstandig om voor glanzend plexiglas te kiezen. Door het glanzende materiaal waar de foto op gedrukt is komen de kleuren van de foto namelijk nog mooier uit. Foto op plexiglas anti reflex.
Foto op plexiglas Je mooiste foto op glas geprint!
Uitsnede op product zien. Jouw eigen foto op glas wordt op de achterzijde van een 5 millimeter dikke plaat plexiglas geprint. Doordat het printen aan de achterzijde in spiegelbeeld gebeurt wordt de foto goed op de voorkant goed weergegeven. Met de vier verchroomde afstandhouders zorg je ervoor dat het ophangen op een stijlvolle manier gebeurt. Wij durven niet te zeggen dat onze foto op plexiglas de beste is maar wel dat er geen betere is. Deel dit product via Facebook Google Tweet.
Foto op plexiglas afdrukken alle maten.
Met optie spoed a.s. donderdag geleverd met zaterdaglevering a.s. Foto op plexiglas van topklasse. Plexiglas geeft diepte en brille aan iedere foto. Uw mooiste foto's worden op de achterkant van het 4mm 6mm of 10 mm dikke plexiglaspaneel geprint. Kleurecht uv-bestendig en watervast en hierdoor ook prima geschikt voor badkamer of douche of buitengebruik bijvoorbeeld als naambod of reclamebord. Van 15x20cm plexiglas foto t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. Wij bieden keuze uit diverse blinde ophangsystemen voor de fotoafdruk op plexiglas. Maar uiteraard kan het plexiglas fotopaneel ook met boorgaten en aluminium afstandhouders worden besteld.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op plexiglas