foto op plexiglas
Foto op Plexiglas prijsvergelijk.
23/05 We hebben de ervaring van R.Klaring bij Webprint voor foto op plexiglas geplaatst. R.Klaring hartelijk dank voor je ervaring. 20/05 We hebben de ervaring van Foto op plexiglas bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Foto op plexiglas hartelijk dank voor je ervaring. 17/05 We hebben de ervaring van Tevreden klant bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Tevreden klant hartelijk dank voor je ervaring. 13/05 We hebben de ervaring van Visser bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Visser hartelijk dank voor je ervaring. 03/05 We hebben de ervaring van Big Freddy Klantenservice bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Big Freddy Klantenservice hartelijk dank voor je ervaring. 29/04 We hebben de ervaring van Visser bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst.
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
U kiest de foto van uw wens en formaat. Vervolgens verzorgen wij de rest. Wij bezorgen uw bestelling ook op locatie en hangen de foto desgewenst zelf op. Service van begin tot eind. Bezoek onze expositieruimte in Culemborg. In het beursgebouw ETC Expo in Culemborg hebben we een eigen expositieruimte. Hier kunt u onze collectie en de hoogstaande kwaliteit ervan live aanschouwen. U vindt ons op de stands 21 22 eerste verdieping. Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie. Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Foto op plexiglas.
87 van 10 van 22 beoordelingen.
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Verdient uw foto een speciale presentatie? Laat uw werk dan opplakken op aluminium dibond of kies voor acrylglas om uw foto meer diepte te geven.
Foto op plexiglas All-in prijs! Foopla.nl.
Foto op Aluminium RVS. Binnen 5 werkdagen in huis. Eén op één service. Een foto op plexiglas ook wel acrylglas genoemd wordt steeds vaker als wanddecoratie gebruikt. Het is stevig en licht materiaal dat uitermate geschikt is om fotos op te laten printen en aan de muur op te hangen. De foto wordt direct aan de achterkant van de plaat geprint zodat het diepte-effect van de foto door het glas versterkt wordt. Vooral de kleuren krijgen een boost en worden daardoor helder en scherp. Ook ontstaat er een schitterende glans waardoor uw foto op plexiglas een echte blikvanger wordt.
Foto op Plexiglas met 30% KORTING! Nikkel-Art.nl.
Het is maar net wat u zelf het mooiste vindt want we garanderen u sowieso dat u het mooi gaat vinden welke optie u ook kiest! Foto op plexiglas Glans vs Foto op plexiglas Anti Reflex. Foto op plexiglas glans. Glanzend plexiglas is niet hinderlijk glanzend maar weerkaatst wel een beetje en maakt de foto op deze manier nog unieker en opvallender. Zeker als je een kleurenfoto wil laten drukken op het plexiglas is het verstandig om voor glanzend plexiglas te kiezen. Door het glanzende materiaal waar de foto op gedrukt is komen de kleuren van de foto namelijk nog mooier uit. Foto op plexiglas anti reflex.
Foto op plexiglas Je mooiste foto op glas geprint!
Uitsnede op product zien. Jouw eigen foto op glas wordt op de achterzijde van een 5 millimeter dikke plaat plexiglas geprint. Doordat het printen aan de achterzijde in spiegelbeeld gebeurt wordt de foto goed op de voorkant goed weergegeven. Met de vier verchroomde afstandhouders zorg je ervoor dat het ophangen op een stijlvolle manier gebeurt. Wij durven niet te zeggen dat onze foto op plexiglas de beste is maar wel dat er geen betere is. Deel dit product via Facebook Google Tweet.
Foto op Helder Plexiglas afdrukken? Nu 25% vaderdagkorting! Photogifts.nl.
Hierdoor ontstaat een luxe diepte-effect. Wij printen niet standaard wit dus de witte en lichte delen van de foto worden transparant. Hang jouw Foto op Plexiglas Helder met afstandhouders op een egaal gekleurde muur en creëer een bijzonder 3D-uitstraling! Maatwerk tot op de centimeter. Via ons bestelsysteem kun je het formaat tot op de centimeter nauwkeurig instellen. Het minimale formaat van een Foto op Plexiglas Helder is 20x20 centimeter en het maximale formaat maar liefst 300x150 centimeter.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op plexiglas?