foto op plexiglas
Foto op plexiglas 80x40 cm.
Een uniek en origineel cadeau! Meer informatie over de foto op plexiglas.: Bedrukking: hoogwaardige fullcolourprint. Afmeting: diverse maten. Ophangsysteem: aluminium afstandsbussen. Extra: om het plexiglas paneel makkelijk op te kunnen hangen zitten er standaard al 4 gaten in de hoeken.
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Verdient uw foto een speciale presentatie? Laat uw werk dan opplakken op aluminium, ook wel dibond genoemd. Of kies voor hoogglanzend acrylglas om uw foto een ongekende diepte te geven. De kleuren van uw allermooiste foto's' worden nog intenser wanneer u uw afdruk laat opplakken achter hoogglanzend acrylglas.
Grootformaat fotoprints op plexiglas Gratis Verzending Repro.nl.
Fotobehang op maat, foto op plexiglas, foto op hout, foto op forex en scherp geprijsde posters flyers bestel je bij Repro.nl. Bestel je fotobehang op maat vanaf slechts 3245! Upload je eigen foto of kies een foto uit onze catalogus.
Foto op Plexiglas prijsvergelijk.
R.Klaring, hartelijk dank voor je ervaring. 20/05 We hebben de ervaring van Foto op plexiglas bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst. Foto op plexiglas, hartelijk dank voor je ervaring. 17/05 We hebben de ervaring van Tevreden klant bij Big Freddy voor foto op plexiglas geplaatst.
Foto op Glas en Plexiglas Vergelijken. Korting vanaf 20% Beste Deal.
Om je een handje te helpen, hebben we op deze pagina een overzicht van de laatste aanbiedingen voor een plexiglas foto. Per aanbieder hebben we een kortingscode staan zodat je snel ziet hoe je de korting kunt verzilveren. Bekijk alle foto op glas aanbiedingen.
Foto op Acrylglas maken bij Pixum Jouw mooiste foto achter glas.
Foto op Acrylglas van Pixum: Fascinerende kleuren. Je hebt indrukwekkende foto's' van je duikvakantie, nachtopnames met lichteffecten of landschappen met intensieve kleuren, en je wilt ze perfect vastleggen? Als foto op glas worden deze foto's' een mooie toevoeging aan je inrichting.
Foto op plexiglas.
Een fotocollage op plexiglas is ook een ontzettend leuk cadeau voor een jubileum of andere gelegenheid door de unieke uitstraling van het plexiglas. Een foto op plexiglas wordt standaard geleverd met een gratis ophangsysteem. Een foto op plexiglas hang je op met afstandhouders, waardoor de glasplaat iets van de muur komt te hangen.
Foto op glas CanvasCompany.nl.
Kies jouw mooiste foto en laat deze door ons op 3, 5 of 8 mm dik plexiglas drukken. Je foto wordt in spiegelbeeld op de achterkant gedrukt, zodat de foto minder snel beschadigd wordt en er een mooie 3D-effect ontstaat door de dikte van het plexiglas.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op plexiglas