foto op plexiglas
Foto op Plexiglas printen? Nu 15% Zomerkorting! Photogifts.nl.
Jouw foto wordt op de achterkant van 6 millimeter dik plexiglas afgedrukt wat een luxe diepte-effect creëert. Als je kiest voor Plexiglas Wit printen wij een extra witte laag en werken wij de foto af met een wit folie aan de achterkant.
Foto op plexiglas, maar dan mooier! HD Metal is dé vervanger voor fotos op plexiglas! Herinneringen op Linnen.
Uitstekend 9.9 van 10 Jouw foto of afbeelding op plexiglas? Het lijkt mooi maar een fotos op plexiglas heeft veel nadelen. De afdruk is vaak onscherp. Het plexiglas is krasgevoelig, het is loodzwaar en kan na verloop van tijd verkleuren.
Foto op plexiglas afdrukken Drukwerkdeal.nl.
Foto op plexiglas 5 mm. Foto op plexiglas 20mm fotoblok. Foto op plexiglas 5 mm. Ons meeste bestelde plexiglas product. Het ruimtelijk effect van je foto wordt versterkt door de optionele RVS afstandhouders, die je met pluggen aan de muur schroeft.
Foto op plexiglas.
Een fotocollage op plexiglas is ook een ontzettend leuk cadeau voor een jubileum of andere gelegenheid door de unieke uitstraling van het plexiglas. Een foto op plexiglas wordt standaard geleverd met een gratis ophangsysteem. Een foto op plexiglas hang je op met afstandhouders, waardoor de glasplaat iets van de muur komt te hangen.
Foto op plexiglas voor een helder resultaat Fotogeprint.
Veel van onze klanten laten ons naderhand weten dat ze bij het zien van een foto op plexiglas blij verrast zijn door de hoogwaardige kwaliteit van de afdruk. Je foto wordt door ons rechtstreeks op het plexiglas geprint en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.
Foto op Acrylglas maken bij Pixum Jouw mooiste foto achter glas.
Foto op Acrylglas van Pixum: Fascinerende kleuren. Je hebt indrukwekkende foto's' van je duikvakantie, nachtopnames met lichteffecten of landschappen met intensieve kleuren, en je wilt ze perfect vastleggen? Als foto op glas worden deze foto's' een mooie toevoeging aan je inrichting.
Foto op Plexiglas Breng uw foto tot leven CEWE.
Info: Geschroefde wandbevestiging in set van 4, gaten voor bevestiging in fabriek voorgeboord, verkrijgbaar voor de producten Foto op aluminium, Foto achter acrylglas Directprint, Galerijprint, Forex. De klassieke variant in de vorm van een op de achterkant aangebracht railsysteem, dat vaak in galerieën wordt gebruikt.
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Verdient uw foto een speciale presentatie? Laat uw werk dan opplakken op aluminium, ook wel dibond genoemd. Of kies voor hoogglanzend acrylglas om uw foto een ongekende diepte te geven. De kleuren van uw allermooiste foto's' worden nog intenser wanneer u uw afdruk laat opplakken achter hoogglanzend acrylglas.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op plexiglas