canvas afbeelding
Afbeeldingen en lijsten IKEA.
Basiselement hoogte 18 cm Breedte van de afbeelding 10 cm Hoogte van de afbeelding 15 cm Meer opties.
30% op Foto op Canvas. Kies uit 90 mln foto's Nikkel Art.
Er is geen betere manier om een persoonlijke draai aan de inrichting van uw huis te geven dan door een foto op canvas aan uw muur te hangen. Foto op Canvas 2cm vs Foto op Canvas 4cm. Foto op Canvas op maat. De foto's worden op canvas van hoge kwaliteit gedrukt dat met de hand over een houten frame FSC gekeurde houten spielatten wordt gespannen met een dikte van 2 of 4 cm. De afbeeldingen hebben een glanzende afwerking en worden gekenmerkt door intensieve kleuren. Ze zijn bestand tegen vocht ze kunnen afgenomen worden met een vochtige doek.
Afbeeldingstypes bij HORNBACH.
Net zoals glasafbeeldingen hebben lakafbeeldingen een flexibele muurophanging voor een zwevende look. Ideaal voor een moderne woonsfeer! Een decoratiepaneel is een goedkoop alternatief om een kant en klare afbeelding aan de muur te hangen. De print wordt op een MDF-plaat gelamineerd. Een decoratiepaneel heeft geen frame nodig en heeft door het geïntegreerde ophangsysteem een 3-D-effect op de muur. Canvasafbeeldingen zijn op canvasframes gespannen. Karakteristiek voor canvasafbeeldingen is de textuur van de oppervlakte die de afbeelding een originele uitstraling geeft. Ga direct naar het assortiment canvasprints. Met een originele afbeelding breng je echt flair in je woonruimte.
Amsterdam kunst op canvas.
Een werk uit de Amsterdam collectie is dan de perfecte manier om hier nog vaak aan terug te denken. De hoogtepunten van Amsterdam op canvas aluminium of ingelijste print. Een werk van Amsterdam aan je muur is ook perfect als je van oorsprong Amsterdammer bent of woont in deze prachtige stad. Voor wie trots is op zijn stad of heimwee heeft. Het Rijksmuseum de grachten Sail en de binnenstad lenen zich stuk voor stuk prima voor mooie kunstwerken voor aan je muur. Laat je meenemen langs de hoogtepunten van Amsterdam door beeldmakers als Don Fonzarelli Anton de Zeeuw en Melanie Viola of kies een foto schilderij of collage van een van de andere beeldmakers.
Panorama foto afdrukken bij de expert.
Maak kennis met ons. Bij ons kun je je afdruk op canvas in talloze afmetingen bestellen. Als klassiek canvas 80 x 60 als panorama op canvas of als vierkant op canvas als 3-dellige afbeeldingen op canvas of in 43 als perfecte omlijsting voor je huwelijksfoto. Zelfs je eigen formaat is mogelijk! Maak je foto op canvas helemaal naar eigen wens! Onze afbeeldingen op canvas worden standaard op 25 cm dikke spieramen gespannen. Je kunt ook nog kiezen voor 38 cm voor een nog groter galerie-effect. Als je haast hebt kunnen we je ook onze canvas expresse optie voor afdrukken op canvas bieden.
Alle Afbeeldingen Interieurdoek Canvas schilderijen.
U kunt ons uw eigen foto toesturen of een afbeelding kiezen uit onze zeer uitgebreide bibliotheek. ALLE A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Canvas schilderijen online kopen? Canvas-fotokunst.nl.
Met een meerluik geef je de ruimte eenvoudig een dynamische speelse look. Hou je meer van een klassieke uitstraling dan kun je het beste kunst bestaande uit een geheel bestellen. De canvas schilderijen van Canvas Fotokunst worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Als je online een groot foto schilderij in onze webwinkel koopt kun je er zeker van zijn dat jouw art print lokaal en onder goede omstandigheden wordt geproduceerd. Voor de productie van onze muurdecoratie maken wij gebruik van originele materialen van hoge kwaliteit en de beste apparatuur in de markt. Het resultaat is een mooie art print met de scherpte glans en levendige kleuren van een poster of foto maar met de hoge kwaliteit dikte en duurzaamheid van een schilderij.
Synergon Druk en Print Mijn foto of een andere afbeelding op canvas.
mail naar info@synergondrukenprint.nl of bezoek de contactpagina. Home Privédrukwerk Uw foto of een andere afbeelding op canvas. Uw foto of een andere afbeelding op canvas. We kunnen er één voor u maken of meerdere. Met uw favoriete foto erop een mooie illustratie die prachtige tekeningen van uw kinderen een tekst bijvoorbeeld een spreuk of leuk als kraamcadeau! We printen het op canvas en spannen dat om een stevige houten lijst. Maximaal formaat 80 x 120 cm. Bestellen of meer informatie? Uw verslag of afstudeerscriptie. Uw foto of een andere afbeelding op canvas. Of u ook worst lust!

Contacteer ons

Zoeken naar canvas afbeelding