foto op steigerhout afdrukken
Super simpel zelfmaakideetje: Zelf een foto op hout afdrukken Pagina 2 van 7 Zelfmaak ideetjes.
Heel Holland Klust. Super simpel zelfmaakideetje: Zelf een foto op hout afdrukken. Kies hoe je wilt delen.: Fotos in huis ophangen geeft altijd een leuke persoonlijke touch aan de inrichting. Sommige mensen hangen een wand vol met allerlei fotolijstjes maar je kan ook voor iets bijzonderder gaan foto op hout!
Foto op Hout Afdrukken Bestel nú vanaf 495! Photogifts.nl.
Uv-bestendig; geschikt voor binnen of buiten onder een afdakje. Met onze printer bieden we vele mogelijkheden voor het afdrukken van je fotos. Bij ons vind je de échte maatwerk specialisten! Zoek je dus grootformaat of maatwerk prints? Wij hebben voor vrijwel iedere fotowens een oplossing! Print op diverse houtsoorten. Wij hebben tien verschillende houtsoorten waarop fotos geprint kunnen worden. Alle soorten bevatten hun eigen uniek karakter. Op een selectie van deze houtmaterialen kun je mét of zonder een White Wash afwerking printen. Vurenhout is een houtsoort van het allereerste uur en zeker nog steeds een van de populairste. Steigerhout is een typische materiaal keuze met een ruig en karakteristieke uitstraling. Verder hebben wij keuze uit ayoushout voor een luxe uitstraling, berkenplex met een subtiele houtstructuur of larikshout welke je ook buiten kunt gebruiken. Foto op houtblokken printen. Naast houten wanddecoratie, bieden we ook houten fotoblokken.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Het hout dat we gebruiken is FSC en PEFC gekeurd, met uitzondering van steigerhout. Deze planken komen uit de bouw en worden door ons hergebruikt. Wij houden dus rekening met het milieu! Een foto op hout afdrukken bij Fotogeprint is dus een bewuste keuze. Voordelen foto op hout.
Foto op hout 45% korting Nu Binnen 24 uur Verstuurd.
We zijn trots op onze samenwerking met. Foto op hout. Snelle levering en goedkope prijzen! Het afdrukken op hout kan op diverse hout materialen. Wij leveren vurenhout, berkenplex multiplex / mdf, steigerhout sloophout, larikshout en ayoushout. Larikshout is ook geschikt voor buiten gebruik.
Foto op steigerhout.
0529 760 100. Foto op steigerhout. Helaas, we printen niet meer op steigerhout. Kies één van onze andere houtsoorten, zoals Whitewash Vurenhout, Berkenhout en Bamboe. Ben je op zoek naar een foto geprint op plankjes? Dan kun je kiezen voor Whitewash Vurenhout.
Foto op hout prijsvergelijk.
Een foto afdruk op hout is origineel. Je geeft een stoere uiterlijk aan je woonkamer met een houten foto afdruk. Foto op hout afdrukken. Foto op hout afdrukken vergelijken? Voer bij het formaat het aantal foto's' in dat je wilt afdrukken en vind de scherpste prijzen voor jouw foto.
Foto Op Hout Binnen 24 uur Gedrukt! Fotofabriek.
De foto wordt gedrukt op een dunne houtenplaat waar een lichte houtstructuur in zit. Heb je een leuk familieportret die je op hout wilt laten afdrukken? Dan kun je beste kiezen voor een foto op berkenplex. Een foto op vurenhout geeft een superstoere look. Dit houtsoort bestaat uit losse planken en kun je ook vergelijken met een foto op steigerhout.
Qphoto.nl Foto op hout, Fotografie Printwerk.
Wij printen uw mooiste foto op whitewash vurenhout zodat de foto zijn kleur blijf houden en de nerven van het hout duidelijk zichtbaar blijven. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende houtsoorten, vurenhout meest verkocht en steigerhout. Een foto op vurenhout zorgt voor een mooie gladde afwerking en een strak eindresultaat maar toch sfeervol. Een foto op steigerhout geeft uw foto een robuuste uitstraling en kan ook buiten worden toegepast.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op steigerhout afdrukken?