foto op vurenhout
Foto op hout goedkoop af laten drukken CanvasCompany.
Een foto op hout is dé fotografie en interieurtrend van dit jaar en bestel je al vanaf 1095. Je kunt kiezen uit vier verschillende houtsoorten foto op vurenhout foto op ayoushout foto op multiplex of een foto op steigerhout. Door de eigenschappen van het hout krijgt je foto een warme en natuurlijke uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om je foto te laten behandelen met whitewash voor een prachtige kleurechtheid van je foto op hout. De foto op ayoushout is daarnaast ook geschikt om buiten te gebruiken. Ben je dus op zoek naar een foto op hout voor buiten kies dan voor ayoushout! Foto op hout is tegenwoordig helemaal hot en een foto op vurenhout is een echte interieurtrend.
Foto op hout Herinneringen op Linnen.
van Herinneringen Op Linnen. Geen noesten in het hout! Professioneel geprint met de nieuwste printtechnieken! Horizontale of verticale planken! Foto op hout maken / foto op hout afdrukken. We printen jouw foto op hout met de nieuwste printtechnieken. Hierdoor zal je altijd de meest hoogwaardige eindresultaten krijgen van jouw fotos of afbeeldingen. Ons hout is met elke foto of afbeelding te bedrukken. Fotos op hout staan vaak goed in landelijke interieurs of voorbeeld in stoere kinderkamers. Foto op hout whitewash. Whitewash is een dunne laag witte vernis welke wij voor het printen zorgvuldig met de hand aanbrengen op het hout. Hierdoor krijgt het hout een prachtige whitewash afwerking wat de kleuren van de afdruk krachtig en levendig naar voren brengt.
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
thuis bezorgen in Nederland / 5 werkdagen. afhalen in HEMA-winkel / 5 werkdagen? bel onze foto klantenservice. op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur. op zaterdag van 10.00 tot 18.00. Werk je liever vanaf je computer met meer mogelijkheden om je fotoproducten te ontwerpen? Gebruik dan onze gratis software. fotoservice in de winkel. thuis en op tafel.
Foto op hout prijsvergelijk.
Je geeft een stoere uiterlijk aan je woonkamer met een houten foto afdruk. Foto op hout afdrukken. Foto op hout afdrukken vergelijken? Voer bij het formaat het aantal foto's in dat je wilt afdrukken en vind de scherpste prijzen voor jouw foto. 20 x 30 cm. 20 x 40 cm. 30 x 30 cm. 30 x 40 cm. 30 x 50 cm. 30 x 60 cm. 30 x 70 cm. 30 x 80 cm. 30 x 90 cm. 30 x 100 cm. 40 x 40 cm. 40 x 50 cm. 40 x 60 cm. 40 x 70 cm. 40 x 80 cm. 40 x 90 cm.
Foto op Hout Vergelijken Tot 20% Korting op Uw Afdruk!
Voor we het vergeten. Wil je de print op hout buiten ophangen? Let dan goed op. Foto's op hout zijn alleen geschikt voor buiten als ze onder een overkapping hangen! Foto op vurenhout whitewash. Een foto op vurenhout is het meest populair. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat deze houtsoort het meest realistische resultaat oplevert. Daarnaast heeft vurenhout van zichzelf een mooie houtstructuur een soort vlam. Wat een prachtig effect geeft. Deze ondergrond hebben we daarom ook in de test gebruikt. Kijk nog even naar de video bovenaan deze pagina als je precies wilt weten wat het verschil is tussen een foto op vurenhout met of zonder whitewash.
Foto op vurenhout.
Lees binnenkort meer over Studio. Lees meer over Shoots. Lees binnenkort meer over Aerial. 0.0/ 5 Waardering 0 beoordelingen. Een foto op hout laat uw foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of canvasprint. Het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Uw foto op hout ophangen is zeer gemakkelijk! Binnen een paar minuten kunt u al genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur! Het vurenhouten materiaal is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes zoals uw badkamer.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Door een ongeschaafde structuur een levendige stoere uitstraling. Harde en sterke houtsoort. Bekijk prijzen foto op hout. Foto op hout van Woodprint. Wij van Woodprint hebben maar één missie. Een glimlach op jouw gezicht. als jij naar jouw foto op hout kijkt. Een glimlach van vertedering nostalgie vreugde of bewondering. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm kleur en kwaliteit.
Review Fotos afdrukken op hout Fotografille.nl.
De eerste keuze die je kunt maken is de keuze in hout. Er zijn drie soorten hout Vurenhout meest standaard Larikshout ook voor gebruik buiten en Multiplex goedkoopste optie. Mijn fotos zijn afgedrukt op vurenhout met planken van 10 cm hoog. Je hebt de keuze om de planken horizontaal of verticaal te laten lopen. Kies je voor Multiplex? Dan heb je geen planken maar een bedrukken uit 1 stuk. De volgende keuze die je hebt is of je de print met of zonder white wash wil laten printen. White wash wil zeggen dat er een witte laag over het hout komt waardoor de noesten en nerven van het hout minder zichtbaar worden.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op vurenhout