afbeelding op hout
Foto op hout maken.
Welke materialen heb je nodig? Om je foto op een stuk hout te plakken heb je de volgende materialen nodig.: Een foto of afbeelding uit een laserprinter. stuk hout met een recht oppervlakte waarop je de afbeelding wil overbrengen. 1 Een foto of afbeelding uit een laserprinter.
DIY: Je eigen foto op een stuk hout Roomed.
Je ziet dat de witte laag begint te rullen en de afbeelding op het hout blijft zitten. Als de witte laag er helemaal af is, bestrijk je de afbeelding ter bescherming met een dun laagje Mod Podge of verdunde lijm.
Foto op hout Altijd Goedkoop 25% korting.
Een prachtige print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Wij printen rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw afdruk op hout wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout.
Foto op hout Start hier eenvoudig en snel! albelli.nl.
Gratis ophangsysteem bij je foto op hout. Je hangt je foto op hout gemakkelijk op met het ophangsysteem dat we gratis meeleveren. Aan de achterkant van het hout zit bovenin een gat met daarin een wit plastic dopje met kartelrand.
Foto op Hout afdrukken? Nu 20% Dierendagkorting! Photogifts.nl.
De kleuren van de foto blijven hierdoor veel realistischer en daarnaast zal de kenmerkende houtstructuur subtiel zichtbaar blijven. Wij geven geen kleurgarantie bij Foto op Hout zonder white wash. Twijfel je tussen een Foto op Hout met of zonder white wash?
Foto op hout overbrengen.
Hoe maak je het? Meet het stuk hout op waarop je de afbeelding wil overbrengen. Schuur het hout heel licht op. Breng je foto op de computer op het juiste formaat. Spiegel hem en print deze uit. Gebruik hiervoor wel een laserprinter.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Detailfotos komen tot leven met de natuurlijke uitstraling van het hout. Levering foto op hout. Nadat je afbeelding is geprint zorgen we voor een snelle levering van je foto op hout. Het hout wordt eerst op de juiste maat gezaagd.
Foto op hout afdrukken bij Pixum in echte Testwinnaar kwaliteit.
Haal de natuur in huis met je foto op hout. Een echt creatieve manier om je mooiste foto's' te presenteren, met warme kleurtonen. Dit materiaal is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor natuur of landschapsfoto's. Jouw foto wordt direct op grenen planken gedrukt voor een echt uniek, creatief effect. De afbeelding wordt gedrukt op 2-8 houten planken.

Contacteer ons

Resultaten voor afbeelding op hout