afbeelding op hout
Foto op hout overbrengen.
vochtige doek of spons. Mod Podge / fixeerspray. Hoe maak je het? Meet het stuk hout op waarop je de afbeelding wil overbrengen. Schuur het hout heel licht op. Breng je foto op de computer op het juiste formaat. Spiegel hem en print deze uit. Gebruik hiervoor wel een laserprinter. Knip eventueel de foto uit. Wanneer je het leuk vindt kun je eerst de randen van het hout verven. Dit geeft een speels effect! Laat dit eerst goed drogen. Breng de Gel Medium aan op de voorkant van je afbeelding. Gebruik hiervoor een kwast. Smeer het gelijkmatig uit. Plak de fotoprint op het stuk hout.
DIY! Zelf een foto op hout plakken Photogifts.nl.
Best getest op kwaliteit. Snel en veilig betaald. Productie in eigen huis. Binnen 3-5 dagen thuis. Home Zelf een foto op hout maken. Foto op Hout maken. Uitgeroepen tot Beste Koop. 30% korting met diy2017. Foto op Hout bestellen. Reacties van onze klanten. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 0900 tot 1700 uur. info@photogifts.nl 0515 87 00 13. De Marne 126 a.
Foto op hout maken.
Dit is te koop bij o.a. Optioneel voor de afwerking van de print nadat het papier goed is verwijderd. Dit is een lijmvernis. Met modpodge wordt de afbeelding gefixeerd op het hout. Je kunt de print ook met lichte pigmenten of houtolie nabewerken voor een diepere toon van het hout. maar wees daarmee voorzichtig. Dit is te koop bij o.a Artpixels www.artpixels.nl doetinchem of bij Pipoos www.pipoos.com. Gel medium is een bindmiddel van verf dik en transparant. Een Gel medium die je in Nederland bij de in hobbyzaken kunt kopen is van het merk Amsterdam. Deze Gel is in tubes te koop maar ook in grote emmers voor als je veel of heel grote afbeeldingen op hout.
DIY Foto op hout maken Stijlvol Styling Woonblog.
Zodra het papier goed vochtig is gebruik je vingers om de papiervezels weg te wrijven. Eraf halen moet vrij gemakkelijk gaan en je ziet meteen al wat eronder vandaan komt jouw afbeelding op hout. 9 Leg altijd een oude handdoek onder jouw project dit zorgt voor makkelijker opruimen en verzamelen van de papier rolletjes. Blijf wrijven tot alle rolletjes weg zijn voor het beste resultaat. Neem desnoods even pauze tussendoor als je het even zat bent. De tijdsduur van het papier verwijderen afhankelijk van de grote van je afbeelding is zon 20 minuten. De foto hieronder toont de vooruitgang ongeveer toen 3/4 van het verwijderen gedaan is.
Foto op hout afdrukken? Goedkoop 25% korting!
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bel voor vragen 050-7503981. Foto op hout kopen bij 24fotoophout.nl 8.6. Verzendkosten 595 Bij een bestelling vanaf 15000 betaalt u géén verzendkosten meer info. Uw heeft geen items in uw winkelwagen. Laat onze dtp afdeling een leuk effect ontwerpen voor uw foto. U krijgt voordat uw foto wordt geprint een voorbeeldje ter goedkeuring via de e-mail. Kies uit een collage mozaïek popart of kleuraccent. Andy Warhol de meester van de popart.
Zelf een foto op hout maken YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Zelf een foto op hout maken. Subscribe Subscribed Unsubscribe 287. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Foto Op Hout Goedkoop Afgedrukt VA 9 FotoOpHoutStunter.
Heb je vragen of opmerkingen? We staan met veel plezier. en enthousiasme voor je klaar om je te helpen! Wij bezorgen je afbeelding of foto op hout. binnen 5 werkdagen bij jou thuis! FotoOpHoutStunter is een jong en dynamische bedrijf in foto afdrukken. Net als in de foto op canvas en tuinposter markt waar we nu een paar jaar voor opschudding op prijsgebied zorgen met TopDoek.nl en GoedkoopTuindoek hebben we binnen de markt maar 1 doel de goedkoopste zijn terwijl we toch superkwaliteit en een unieke en speciale uitstraling bieden! Foto op ayoushout binnen en buitengebruik.
Enkel de allermooiste houtsoorten! Niet zomaar een paar plankjes!
Een Timberprint is 100% biologisch en geprint op FSC goedgekeurd hout. Wat is een Timberprint? Timberprint is een merk van Alvasi Reclame Nieuwleusen. Een Timberprint is een foto of afbeelding afgedrukt op hout. De slogan zegt het al Wij printen op hout. Met onze printer drukken wij uw foto of afbeelding direct op het hout zonder folie of andere tussenlagen. Nadat de inkt in het hout is getrokken wordt het gedroogd met grote UV-lampen waardoor deze uw foto als het ware in het hout branden. Prijzen van een Timberprint variëren van 1500 tot 1.37500. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Eline uit Vlaardingen 16-07-2015 1243. saskia uit prinsenbeek 15-07-2015 0654.

Contacteer ons

Zoeken naar afbeelding op hout