foto op aluminium
Foto op aluminium.
Meer interessante pagina's.: Achtergrond papier Camera huren Amsterdam Contoursnijden lamineren Dulling spray gaffer tape Professionele foto afdrukken Foto op aluminium Foto vaklab Groot formaat inkjet printen Poster printen Amsterdam Presentatiewand beurswand Printen op aluminiumdibond, hout studio licht, studioflitsers, instellamp. Print en Finishing.
Haarscherpe foto op aluminium HD Metal Steelprint.
0529 760 100. Jouw foto haarscherp op metaal! Laat je mooiste foto op aluminium printen bij de vakman. Jouw mooiste herinnering op metaal. Jouw foto op maat gemaakt, precies zoals jij dat wilt. Ben je niet tevreden? Ontvang een nieuw paneel!
Foto op aluminium top 10 leveranciers.
Foto op aluminium kan Bigfreddy je met 2 verschillende druktechnieken aanbieden: Direct druk van je foto op aluminium ook wel genoemd foto op metaal: de aluminiumplaat wordt door middel van een uv-techniek rechtstreeks geprint. Dit geeft een erg mooi resultaat en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Foto Op Aluminium Gedrukt in 1 dag.
Bij een foto op aluminium worden witte kleuren niet mee geprint. De witte delen krijgen de kleur van het aluminium zelf, dit geeft jouw foto een robuuste uitstraling. Hoe maak je een foto op aluminium? Jouw foto op metaal maak je met deze simpele stappen.:
Foto op aluminium afdrukken.
Wil je een foto afdrukken op aluminium? Bij Fotofabriek heb je keuze uit wit aluminium of geborsteld aluminium, verschillende formaten en kun je met je eigen fotos een aluminium foto maken voor binnen en buiten. Een foto op aluminium of op aluminium dibond is een stijlvolle wanddecoratie en geeft je fotos een bijzondere, matte en industriƫle uitstraling.
Foto op aluminium dibond vergelijken! Onze top 5, tot 20%.
Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel: Eyecatcher in een modern interieur: Foto op Aluminium" In het kort, je foto wordt afgedrukt op een 3 mm dikke dibond plaat twee lagen aluminium met een laag zwart forex ertussen.
FOTO OP ALUMINIUM Jouw foto op unieke wijze afgedrukt YourSurprise.
En naast een ultieme verrassing is de aluminium foto ook echt een pronkstuk in ieder interieur. Het merk ChromaLuxe staat bekend om zijn uitstekende druktechniek en hoogwaardige afdrukkwaliteit. Wij drukken jouw foto in superieure kwaliteit op het aluminium paneel. Met Chromaluxe ben je verzekerd van een haarscherpe foto met schitterende glans en diepe kleuren.
Uw foto's' op aluminium in unieke galeriekwaliteit WhiteWall.
Zoekt u een aluminiumproduct dat uw foto een extravagante look geeft? Dan raden wij u de directdruk op geborsteld alu-Dibond aan. Hierbij worden de witte delen van uw foto niet afgedrukt. In plaats daarvan behouden ze de karakteristieke uitstraling van het geborstelde aluminium.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op aluminium