foto op hout whitewash
Veelgestelde vragen Foto op hout.
Als je je foto op hout niet onder een afdakje plaatst, zal de kwaliteit van de foto op het hout afnemen en zal het hout meer gaan werken en dus meer kromtrekken, uitzetten of krimpen. Als we het ayous hout met whitewash bewerken, is het hout beter beschermd tegen kromtrekken.
Foto op hout Herinneringen op Linnen.
Fotos op hout staan vaak goed in landelijke interieurs of voorbeeld in stoere kinderkamers. Foto op hout whitewash. Whitewash is een dunne laag witte vernis welke wij voor het printen zorgvuldig met de hand aanbrengen op het hout. Hierdoor krijgt het hout een prachtige whitewash afwerking wat de kleuren van de afdruk krachtig en levendig naar voren brengt.
Foto Op Hout Binnen 24 uur Gedrukt! Fotofabriek.
Als je kiest voor Berkenplex Whitewash of Vurenhout Whitewash, dan zijn de noesten minder zichtbaar. Wat is de dikte van het hout? Voor elk formaat foto op Berkenplex gebruiken wij hout met een dikte van 9mm en voor elk formaat foto op Vurenhout gebruiken wij hout met een dikte van 36, cm.
Foto op hout Fantastische natuurlijke uitstraling!
Foto op hout opties. Bij alle drie de houtsoorten heeft u de keuze om uw foto op hout vooraf met een whitewash te laten bewerken. Wanneer u uw foto met whitewash kiest, dan is de ondergrond waarop geprint wordt wit.
Foto op hout white wash Print de beste kwaliteit bij Printhout.nl.
levert al 26 jaar reproducties van hoge kwaliteit. Foto's' op canvas, dibond, geborsteld aluminium, glas en plexiglas en ook de populaire foto's' op hout. Uw foto op hout blijft ook. lang mooi want we werken met de beste printers, inkten en houtsoorten.
WIJ Fotoservice.
Jouw foto op hout wordt binnen 3 werkdagen verzonden. Foto op hout is verkrijgbaar met of zonder white wash effect. Lees meer details over foto op hout. Foto op hout met white wash. Foto op hout zonder white wash. De kleuren zijn helder en scherp.
Foto op White Wash Vurenhout? Nu 20% Herfstkorting! Photogifts.nl.
Vurenhout White Wash is al jaren ons populairste product. Het is zelfs uitgeroepen tot Beste Koop volgens de Nationale Foto op Hout Test! Voordat wij jouw foto printen brengen wij eerst een white wash-laag aan, waardoor de diepe, krachtige kleuren van de foto behouden blijven.
Foto op hout bestel je bij Print Things.
Ondanks dat het hout een ruwe ondergrond heeft, hecht de inkt goed op het materiaal. De white wash laag zorgt er voor dat de noesten en nerven van het hout minder duidelijk zichtbaar zijn, maar versterkt de kleuren van je foto.

Contacteer ons

Meer resultaten voor foto op hout whitewash