foto plexiglas
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Verrijk je interieur met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas ook wel bekend als acrylglas afdrukken en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd.
Fotoproducten Deal van de dag Groupon.
2999, voor een foto op plexiglas 50 x 50 cm 59% korting. 3499, voor een foto op plexiglas 50 x 70 cm 65% korting. 4999, voor een foto op plexiglas 60 x 80 cm 56% korting. Je foto haarscherp gedrukt op hoogwaardig plexiglas.
Uw Foto op Plexiglas in PREMIUM kwaliteit.
Uw plexiglas foto's' zweven vrij op uw muur en zien eruit als in een galerij. Uw plexiglas foto met diepte-effect. We gieten ons plexiglas in installaties voor een feilloze afwerking. In onze fabriek in Keulen overzien we de perfecte verwerking van het plexiglas met 3mm dikte van Thyssen Company.
Foto op plexiglas afdrukken Big Freddy.
Acrylglas is een andere benaming van plexiglas en is al vanaf 899, verkrijgbaar. Onze plexiglas panelen zijn voorzien van een witte achtergrond voor optimaal kleurcontrast. Daarnaast heeft de bovenste laag van plexiglas geen zichtbare structuur waardoor de details van je foto op plexiglas helder te zien zijn.
Foto op Glas en Plexiglas Vergelijken. Korting vanaf 20% Beste Deal.
Om je een handje te helpen, hebben we op deze pagina een overzicht van de laatste aanbiedingen voor een plexiglas foto. Per aanbieder hebben we een kortingscode staan zodat je snel ziet hoe je de korting kunt verzilveren. Bekijk alle foto op glas aanbiedingen.
Foto op plexiglas afdrukken, alle maten.
Van 15x20cm plexiglas foto t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. Wij bieden keuze uit diverse blinde ophangsystemen voor de fotoafdruk op plexiglas. Maar uiteraard kan het plexiglas fotopaneel ook met boorgaten en aluminium afstandhouders worden besteld.
Je eigen foto afdrukken op plexiglas.
Exclusief, weerbestendig en kleurecht. Met een foto op plexiglas haal je een exclusief product in huis. De panelen kunnen binnen en buiten gebruikt worden en zijn vele jaren kleurecht. Afhankelijk van de maat van het paneel kun je kiezen uit tal van ophangsystemen.
Foto op plexiglas, ook groot formaat.
De plexiglas foto is leverbaar van 15x20cm t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. De foto op plexiglas is leverbaar met diverse soorten ophangsystemen. Wit of transparant plexiglas? Standaard wordt wit niet geprint op plexiglas.

Contacteer ons

Zoeken naar foto plexiglas