foto plexiglas
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Fleur je huis op met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas zetten ook wel bekend als acrylglas en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd.
Foto op glas tip Je foto op glas vanaf 895.,
Met een foto op glas van Fotoopglasland bent u verzekerd van een scherpe en heldere print, opgekleefd achter plexiglas. Wij verkopen geen goedkope uv-directdruk prints maar hoge kwaliteit fine-art achter plexiglas. Meer over een foto op plexiglas. Foto op plexiglas bestellen.
Foto achter acryl.
Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creƫert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex glans zonder weerspiegeling. De kleuren van uw mooiste foto's' worden nog intenser bij een afdruk opgeplakt achter acrylglas. Dit product, ook wel foto op plexiglas genoemd, geeft uw foto dan ook een ongekende dieptewerking.
Foto op Plexiglas met 30% KORTING! Nikkel Art.
Glanzend plexiglas is niet hinderlijk glanzend, maar weerkaatst wel een beetje en maakt de foto op deze manier nog unieker en opvallender. Zeker als je een kleurenfoto wil laten drukken op het plexiglas, is het verstandig om voor glanzend plexiglas te kiezen.
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Of kies voor hoogglanzend acrylglas om uw foto een ongekende diepte te geven. De kleuren van uw allermooiste foto's' worden nog intenser wanneer u uw afdruk laat opplakken achter hoogglanzend acrylglas. Kiest u voor dibond dan kiest u voor een exclusieve en moderne presentatie van uw foto.
Foto op plexiglas voor een helder resultaat Fotogeprint.
Veel van onze klanten laten ons naderhand weten dat ze bij het zien van een foto op plexiglas blij verrast zijn door de hoogwaardige kwaliteit van de afdruk. Je foto wordt door ons rechtstreeks op het plexiglas geprint en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.
Foto op plexiglas afdrukken, alle maten.
Van 15x20cm plexiglas foto t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. Wij bieden keuze uit diverse blinde ophangsystemen voor de fotoafdruk op plexiglas. Maar uiteraard kan het plexiglas fotopaneel ook met boorgaten en aluminium afstandhouders worden besteld.
Je eigen foto afdrukken op plexiglas.
Exclusief, weerbestendig en kleurecht. Met een foto op plexiglas haal je een exclusief product in huis. De panelen kunnen binnen en buiten gebruikt worden en zijn vele jaren kleurecht. Afhankelijk van de maat van het paneel kun je kiezen uit tal van ophangsystemen.

Contacteer ons

Op zoek naar foto plexiglas?