foto plexiglas
Foto op plexiglas.
Een foto op plexiglas afdrukken met fantastische drukkwaliteit. Met een foto op glas breng je jouw herinnering weer tot leven. Leuk om cadeau te doen!
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Laat uw werk dan opplakken op aluminium ook wel dibond genoemd. Of kies voor hoogglanzend acrylglas om uw foto een ongekende diepte te geven. De kleuren van uw allermooiste foto's worden nog intenser wanneer u uw afdruk laat opplakken achter hoogglanzend acrylglas. Kiest u voor dibond dan kiest u voor een exclusieve en moderne presentatie van uw foto. Beide materialen zijn zeer duurzaam en beschermen uw afdruk tot in lengte van jaren.
Foto op glas vergelijken. Top 5 aanbieders! Ook voor plexiglas.
20% korting Code vergelijkcanvas. Gebruik code Geldig t/m 31 juli 2017. 30% korting bij 3 stuks Code KWANTUM30. Gebruik code Geldig t/m 31 juli 2017. Momenten prachtig vastgelegd op plexiglas. Een foto is een tijdsopname. Omdat een foto soms een emotionele lading heeft is het natuurlijk fantastisch als je dit mooiste foto op grootformaat kunt laten afdrukken. Een van de meest recente technieken is foto op glas. Dankzij deze techniek komen de kleuren van een foto echt subliem naar voren. De kleuren zijn sprankelender en levendiger. Een foto is nog nooit zo scherp geweest. Dankzij de aanbiedingen kun je voor een sympathieke prijs je foto eens op dit formaat laten afdrukken. Kwaliteit voor een goede prijs.
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Prijzen en formaten Acrylglas. Fleur je huis op met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas zetten ook wel bekend als acrylglas en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd. Dit zorgt ervoor dat je foto goed beschermd is. Acrylfotos zijn licht van gewicht en bovendien onbreekbaar. Het is een wereld van verschil als je dit vergelijkt met glas. Glas is een stuk zwaarder en je moet er voorzichtig mee omgaan.
Foto op plexiglas Afdruk perspex Print plexi fotoprintXL.
Een afdruk van je foto op plexiglas zorgt voor intensere kleuren van je foto. Met een print op plexiglas ben je verzekerd van een haarscherpe afdruk. Grote formaten en maatwerk
Foto achter acryl.
Kies uit glans of anti-reflex glans zonder weerspiegeling. De kleuren van uw mooiste foto's worden nog intenser bij een afdruk opgeplakt achter acrylglas. Dit product ook wel foto op plexiglas genoemd geeft uw foto dan ook een ongekende dieptewerking. Heeft u een zwart-witfoto? Kies dan het Inktjet Lustre papier achter acryl om nog meer diepte en kracht uit uw foto te halen zonder kleurzweem in de afdruk. Bij de afwerking heeft u de keus uit glanzend acrylaat of anti-reflex. Glanzend acrylaat is beschikbaar in de diktes 3 en 10 mm anti-reflex is beschikbaar in 3 mm. Een foto enkel achter acyl kun je alleen bestelln in 3 mm acryl.
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
om volledig gebruik te kunnen maken van onze diensten. 088 02 33 370 info@umoartgallery.com Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas. Out of the box. Uw winkelwagen is leeg.
Jouw allermooiste foto op plexiglas Gallery Color.
Canson Infinity Platine Fibre Rag vanaf 20. Hahnemuhle FineArt Baryta vanaf 20. Mat / Anti Reflex. Museumglas / Ultra HD. Sleep je bestanden hier of klik om bestanden te selecteren. Wij ondersteunen de volgende bestanden JPG TIFF PNG and PDF. Max upload formaat is 200MB. Er zijn geen foto's in je instagram profiel. Klik op foto om te uploaden. Uploaden uit Instagram Terug Bestel foto's. Met een foto op plexiglas laat je jouw foto's tot leven komen.

Contacteer ons

Op zoek naar foto plexiglas?