foto op glas
Foto op diamantglas Echt glas Big Freddy.
Ben je op zoek naar een materiaal dat je foto extra helder maakt? Foto op diamantglas van Big Freddy laat jouw foto stralen. Een foto op echt glas heeft een kristalheldere glans briljante kleuren en is een elegante presentatie van je mooiste momenten. Jouw foto krijgt een schitterend effect wanneer het licht op de zijkanten van de glasplaat schijnt. Foto op diamantglas is ook voor buiten geschikt. Afwerking subliem en gepolijst. Foto op diamantglas wordt geprint in spiegelbeeld op 4 mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkt met een witte achtergrond. Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van je foto.
Foto op plexiglas Bestel je plexi foto nu met korting! Start nu! albelli.
Niet alleen de voorkant maar ook de zijkant van je plexiglas wordt mooi afgewerkt. Met een laser snijden we het op maat. Plexiglas beschermt je foto tegen stof en krassen en je foto veroudert niet. Jouw foto op plexiglas gaat dus jaren mee! Plexiglas vergroot de scherpte en diepte van de kleuren waardoor je meer details ziet. Je foto oogt haarscherp krijgt een prachtig diepte-effect en kleuren komen helderder en intenser over. Daarom presenteren musea en professionele fotografen hun fotos vaak op plexiglas! Wij zorgen ervoor dat jouw foto op plexiglas in perfecte staat bij jou thuis geleverd wordt. Gratis ophangsysteem bij je foto op plexiglas. Je kunt je foto op plexiglas ophangen met ons gratis ophangsysteem dat we al gemonteerd hebben.
Foto op plexiglas afdrukken Maak je eigen foto op glas!
Tenslotte kun je nog een vierkante foto printen op glas met het formaat 60x60 cm. Een foto op plexiglas of een foto op glas? Een foto op plexiglas heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft een plexiglas foto een hoge kleurechtheid en zorgt voor een diepte effect. Daarnaast versplintert plexiglas niet en laat het meer licht door dan gewoon glas. Een andere voordeel van acrylglas is dat in tegenstelling tot echt glas het plexiglas materiaal licht van gewicht is en daarom op verschillende ondergronden opgehangen kan worden. Plexiglas is ook nog eens 30 keer sterker dan gewoon glas. Jouw foto op plexiglas kan daardoor ook wel tegen een stootje. Wil je dat jouw foto lang mee gaat?
Foto op plexiglas afdrukken Big Freddy.
Sterker en lichter dan glas. Intense kleuren en diepte-effect. Verkrijgbaar met witte achtergrond. Ontwerp nu Formaten en prijzen. Foto op plexiglas fine art. Beschikbaar in grote formaten. Ontwerp nu Formaten en prijzen. De meest exclusieve presentatie van je foto is een foto op plexiglas.
Foto op glas top 10 leveranciers.
Je foto op glas afdrukken. Een foto op glas of plexiglas laten afdrukken kan het effect van een foto prachtig uit laten komen. De ene foto leent zich er meer voor dan de andere. Kijk dus goed welke foto je op glas laat printen. Op deze pagina 10 leveranciers die je foto op glas kunnen printen. Een foto op plexiglas is een goed kwaliteitsproduct dat jouw foto laat stralen bij Fotoopglas. Omdat de toplaag van een glasplaat geen zichtbare structuur heeft worden de details van jouw foto haarscherp afgebeeld.
Foto Op Glas kortingscode 20% korting april 2016.
Foto Op Glas kortingscodes. Reageer op Foto Op Glas. Pak voordeel op jouw bestelling bij Foto Op Glas met de kortingscodes en aanbiedingen van april 2016. Een ophangsysteem voor jouw Foto Op Glas bestel je vanaf 795. Toegevoegd op 6 april 2016. Bestel een foto op plexiglas voor slechts 995 Foto Op Glas actie. De prijs is afhankelijk van het formaat en de dikte. Toegevoegd op 6 april 2016. Voor maar 1947 laat je een foto op aluminium afdrukken door Foto Op Glas. Toegevoegd op 7 maart 2016.
Foto op plexiglas.
Plexiglas ook wel acrylglas wordt vaak gezien als glas maar eigenlijk is het een transparante thermoplastische kunststof plaat. Het is dus niet echt van glas gemaakt maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect als glas. Het voordeel van een foto op plexiglas is dat dit veel lichter en sterker is. Hierdoor kun je zonder zorgen een plexiglas plaat ophangen want hij breekt niet in duizend stukken wanneer de foto valt. Er zijn een groot aantal formaten waaruit je kan kiezen voor je foto op plexiglas. Het kleinste formaat is vanaf 20 x 30 cm en het grootste formaat is 90 x 60 cm. Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor vierkante formaten plexiglas.
Foto in glas op grafsteen Den Hollandsche gedenktekens.
Bewaar foto Meer weten? Juiste glastechnieken en bewerkingen. uitstraling van de foto. De foto van deze persoon is op pop-art achtige wijze verwerkt op het glas. Het antraciet uit de glasplaat combineert uitstekend met de leisteen grafsteen. Het ruw afgewerkte leisteen de stukjes kei en het siergrind geven het gedenkteken een natuurlijke uitstraling. Bewaar foto Meer weten? Hoe werkt het plaatsen van een foto. U heeft een monument gezien wat ongeveer is wat u in gedacht heeft of heeft zelf idee├źn of wensen. Samen gaan we al pratend en schetsend het gedenkteken ontwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op glas?