foto op glas
Foto op Plexiglas groot formaat met 30% KORTING! Nikkel Art.
Zeker als je een kleurenfoto wil laten drukken op het plexiglas, is het verstandig om voor glanzend plexiglas te kiezen. Door het glanzende materiaal waar de foto op gedrukt is, komen de kleuren van de foto namelijk nog mooier uit.
Foto op glas top 10 leveranciers.
Ze printen de foto op het glas met een hoogwaardige print techniek met inkten die zonder problemen hechting verkrijgen op gehard glas. Daarnaast gebruiken zijn CE gecertificeerd gehard veiligheidsglas. Jouw foto wordt bij Fotoprintxl afgedrukt op 5 mm dik glas.
Foto op Glas, uw Foto Achter een laagje Plexiglas.
In drie duidelijke stappen bepaalt u welke foto u op het glas wilt laten verwerken, welke uitsnede u wilt hebben en welk formaat van de foto op glas u wilt hebben. Als uw foto ontwikkeld is en geplakt is op de plaat Plexiglas, dan wordt de foto zorgvuldig ingepakt en verzonden.
Foto op Plexiglas prijsvergelijk.
01/03 We hebben de ervaring van Magiel bij PosterXXL voor foto op plexiglas geplaatst. Magiel, hartelijk dank voor je ervaring. 16/05 We hebben de ervaring van Raymon bij Foto op Glas voor foto op plexiglas geplaatst. Raymon, hartelijk dank voor je ervaring.
Jouw allermooiste foto op plexiglas Gallery Color.
Ook wanneer je dus niet houdt van die typische glans die glas geeft, kun je iets passends vinden bij Gallery Color. Door mat plexiglas of museumglas voor de foto te verlijmen, wordt alle spiegeling uit de foto weggenomen. Bekijk hier de diverse specificaties, formaten en prijzen.: Foto op plexiglas glans.
Foto op Glas DrukwerkMAX Foto Afdrukken op Glas.
Laat je kantoor of woning nog meer spreken met een foto gedrukt op glas. Foto op glas is verkrijgbaar in 20 verschillende formaten. Om je foto op glas te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties.
Foto op Plexiglas goedkoop Plexiglas Foto Aanbieding: vanaf 10.
Uw glanzende foto-afdruk op plexiglas zorgt dat zowel intense kleuren als zachtere tinten schitteren. Uw plexiglas foto past prachtig in elke kamer. Het kaderloze ontwerp voegt meer diepte toe en zet het perfect in scène. Versterk dit effect met ons ophangsetje, dat niet zichtbaar is wanneer de foto op plexiglas opgehangen wordt.
Uw Foto op plexiglas, De Beste Kwaliteit en diverse mogelijkheden. Bestdeco.nl.
Waar de laatste voor betere kleuren, diepte en glas zorgt, zorgt de heldere variant voor een doorzichtig effect. Hierdoor kun je door de foto op plexiglas heen blijven kijken. Een fotocollage op plexiglas kan daarom het beste aan een witte muur gehangen worden.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op glas