foto op hout zelf doen
Foto op hout, Do it yourself in 1 uur maak je eigen mod-podge.
feb 9, 2017 DIY. Foto op hout. Een foto op hout geeft een heel gaaf effect en het is gemakkelijk zelf te maken. Vandaag leg ik dit aan je uit. Dit zal ik doen aan de hand van mijn eigen ervaring en een inspirerende film.
Foto op hout Laat je favoriete foto op hout printen!
Meer lezen over foto op hout printen. Op internet zijn heel veel zogenaamde DIYs te vinden over het zelf maken van een foto op hout. Toch geeft een foto op hout plakken vaak niet het gewenste resultaat en ben je bij deze DIYs beperkt tot het afdruk formaat van je printer. Je foto in hoge resolutie op hout laten printen, doe je bij FotoOpHout.nl! Daarnaast heb je bij ons ook nog een de keuze uit vele verschillende formaten. Foto op hout klantreacties en voorbeelden. Hoewel FotoOpHout.nl nog maar een paar jaar bestaat, gingen al tienduizenden tevreden klanten je voor. Wij zeggen tevreden klanten, omdat wij een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Mocht je onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over je print, zullen wij met je bekijken wat wij er aan kunnen doen je wél blij te maken.
Foto op hout glans Laat uw mooiste foto afdrukken op hout.
Het bamboe is opgebouwd uit verschillende lagen, hierdoor wordt het een stevig geheel en wordt duurzaamheid van uw foto op hout gegarandeerd. Bovendien wordt de bamboe geheel CO2 neutraal verwerkt waardoor uw foto op hout geen belasting is voor de natuur. Bamboe is een uitstekend alternatief voor hout: het is namelijk geen boom, maar een grassoort" dat verhout en razendsnel groeit. In het groeiseizoen groeit de power'plant' 30 cm tot 50 cm per dag. Controle over het proces. De expertise van Gallery Color wordt optimaal benut omdat we het gehele proces zelf doen.
25 beste ideeën over Foto op hout, alleen op Pinterest Houten foto overdracht, Hout overdracht en Schuur raad ambachten.
Foto op hout overbrengen Creatips.nl.
Foto op hout overbrengen. Druk jouw foto af op hout. Een foto op hout laten afdrukken wordt steeds populairder. Maar wist je dat je dit ook eenvoudig zelf kunt doen? Wij hebben een 10-stappenplan voor je gemaakt, zodat het gegarandeerd lukt.
FOTO'S' OP HOUT AFDRUKKEN DEEL 2 A Cup of Life.
Zelf heb ik dit overigens nog nooit geprobeerd en heb ik altijd met blank hout gewerkt. Ik kan mij voorstellen dat de verf niet al te dik op het hout moet liggen, zodat de foto nog wel de kans krijgt in het hout te trekken.
DIY foto overbrengen op hout, op twee manieren! Seams me.
Het zag er zo leuk uit dat ik besloot dat ik het zelf wilde proberen. En wel op twee verschillende manieren. Foto op hout; met Gel Medium en vernis of Mod Podge. Deze manier kom je het meeste tegen op internet.
Je foto op hout Zelf doen of juist niet. Doe Meer Met Je Foto's.'
Je foto op hout aanbrengen kun je zelfs helemaal zelf doen en je hebt er niet eens veel voor nodig. Ik vond op de Nederlandse site Roomed.nl een stap voor stap handleiding hoe jij zelf je foto op hout kunt aanbrengen.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op hout zelf doen