foto op houten huisje
Qphoto.nl Foto op hout Fotografie Printwerk.
Spoed levering in overleg! Uw Winkelmandje is leeg. OP EEN BLOKJE OF HUISJE. Wij printen uw mooiste. foto op een huisje of blokje! UW MOOISTE FOTO OP BETON. Wij printen uw mooiste. Wij printen uw mooiste. Wij printen uw mooiste. Wij printen uw mooiste. foto op een fotoblok. Laat u mooiste dag door ons.
Houten huisje Huisje van Hout.
De huizen zijn leverbaar als flexibel bouwpakket met oppervlaktes variërend van 9 m 2 tot 90 m 2. Alle huizen zijn van Scandinavische kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Indeling naar eigen inzicht. Een houten huisje kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. De flexibele wandmodules maken het mogelijk de huizen naar eigen inzicht in te delen.
Houten huisjes Vive la Memories Fotoblokken.
De randen van de foto lopen geleidelijk in het hout over. Er zijn 3 verschillende soorten afwerkingen namelijk naturel met vernis en met echte houtnerf. Meer over deze opties iets verder naar beneden op deze pagina. prijzen zijn zichtbaar na inloggen en na het klikken op het gewenste formaat hierboven. Onze 3 beschikbare afwerkingen. Deze zijn voorzien van coating welke beschermd tegen vingerafdrukken. Foto is met vochtige doek af te doen maar niet boenen. Daarnaast is er de optie voor vernis. Dit geeft een matte en iets houterige look en feel aan de foto. Deze optie is alleen af te doen met een droge doek.
Fotohuisje van hout Houten fotohuisje Set van 3 fotohuisjes 11x18 cm 13x20 cm 20x30 cm Photo With Heart Shop.
Mooie houten huisjes met je eigen bijzondere foto. Voor het mooiste resultaat stuur je een orginele onbewerkte scherpe foto in hoge resolutie en rondom de persoon/personen op de foto genoeg vrije ruimte. Fotos gedownload vanaf websites/facebook zijn niet geschikt om af te drukken vanwege hun lage resolutie! Direktprint op hout zichtbare houtstructuur. Professionele fotoafdruk op hout. Wil je graag je bestelling in kadoverpakking ontvangen? Eenvoudige transparante cellofaan met bijpassend kadolint 0.50 transparante cellofaanbijpassend kadolintblanko houten kadolabel 2.00 Nee.
Fotohuisjes van hout-Houten fotohuisjes-Houten huisje met foto Photo With Heart Shop.
Mooie houten huisjes met je eigen bijzondere foto. Voor het mooiste resultaat stuur je een orginele onbewerkte scherpe foto in hoge resolutie en rondom de persoon/personen op de foto genoeg vrije ruimte. Fotos gedownload vanaf websites/facebook zijn niet geschikt om af te drukken vanwege hun lage resolutie! Shop hier voor de Fotohuisjes met direktdruk er wordt directdruk gebruikthierdoor blijft de houtstructuur zichtbaarwat een heel mooi warm effect aan de foto geeft. 11 x 18 cm. 13 x 20 cm. 17 x 24 cm.
Woodenblocks Wood with a touch of love.
Houten Fotoblokken Tekstblokken en Kraamcadeaus
Qphoto.nl Foto op hout Fotografie Printwerk.
Die ene hele speciale foto wil je natuurlijk het liefst elke dag zien! Bestel je foto eens op een houten fotoblokje huisje of driehoekje bij Qphoto.nl en geniet van je foto in stralende kleuren! Een fotoblokje huisje of driehoekje staan op zichzelf en hoeft niet te worden opgehangen. Een foto afgedrukt op één van bovenstaande formaten heeft een sfeervolle uitstraling en wordt 100% kleurecht afgedrukt! Bekijk hieronder de prijzen en formaten. Hieronder vind u de voordelen als u bij ons besteld.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op houten huisje?