fotocollage op canvas
Foto op canvas.
Jouw foto op canvas wordt dan gedrukt op een extra dik en stevig canvasdoek waarbij de kleurintensiteit superhoog is. Zo spatten de kleuren echt van de muur. Fotocollage op canvas maken. Heb jij meerdere foto's die je op een canvasdoek wilt laten drukken? Dan kun je ook een fotocollage op canvas maken! Zo hoef je niet meer te kiezen tussen alle foto's maar kun je gelijk meerdere foto's gebruiken voor jouw canvas. Dit is helemaal leuk als je een foto op canvas van het hele gezin wilt hebben of van een bijzonder gelegenheid. Zo krijgt iedereen een plekje op de fotocollage. In de Online Editor kun je kiezen uit verschillende indelingen om jouw fotocollage op canvas te maken.
Foto op canvas maken voor aan de muur HEMA.
Kies het gewenste formaat en orientatie. op de foto zie je hoe groot de canvas wordt. Als je het juiste formaat hebt bepaald klik je op maak nu en ga je naar de volgende stap. leverbaar binnen circa 5 werkdagen. meer informatie over foto op canvas. Het beste soort canvas doek en geprint met milieuvriendelijke inkten geschikt voor elke foto.
Foto op canvas voor 15.00 morgen in huis.
Fotoschilderijen zijn leverbaar met zwarte blanke of witte houten baklijst. Alle vermelde formaten canvas kunnen staand of liggend worden besteld. Je foto op canvas van Fotogeschenk. Een foto op canvas maak je eenvoudig bij Fotogeschenk. We drukken je foto haarscherp af op de beste kwaliteit canvas doek. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je canvas foto op te laten spannen op een 2cm of 4cm dik massief houten frame. Kies je voor een frame van 4 cm dan krijgt je foto op canvas meer body. Het canvas doek is uv-bestendig en behoudt dus jarenlang zijn kleur. Wil je de canvas buiten gaan hangen kies dan voor onze speciale foto op canvas geschikt voor buiten.
Foto op canvas laten afdrukken? Kruidvat Fotoservice.
0 producten in winkelmand. Terug naar Foto Homepage. De foto's worden gedrukt op echt canvas en gespannen op een houten frame. Dit frame is 2 cm dik en vanaf het formaat 80x80 cm is deze zelfs 4 cm dik. Door de 12-kleuren druk krijgt jouw foto een zeer hoogwaardige uitstraling en zijn ook de details goed te zien. Van 20x20 tot wel 90x160 cm. Er is al een canvas vanaf 9.99. Tot en met formaat 40x40cm gratis levering bij jouw Kruidvat.
Foto op canvas drukken Gratis Snelle Levering Drukwerkdeal.nl.
Productie in eigen huis. Gratis geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen. Foto's op doek in alle formaten bestellen. Van superklein tot megagroot. Onze specialisten bespannen elk canvasdoek met de hand. Zo behouden we voor jou de maximale controle over de kwaliteit! Bekijk ook canvasdoeken zonder frame. Gespannen op een stevig houten frame met spielatten. Hoe lever je jouw ontwerp aan? Ik lever mijn eigen bestanden aan.
FOTO OP CANVAS YourSurprise.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen. Gegarandeerd de beste kwaliteit. Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart. Info voor je bestelt. Meer informatie over de foto op canvas Materiaal doek echt schilderslinnen Materiaal frame hout Formaat vierkant Extra inclusief handige ophanghaak. Laat een foto op canvas drukken en geef een uniek en origineel cadeau! Wil jij dat onvergetelijke moment keer op keer opnieuw beleven? Laat dan je mooiste foto op canvas drukken voor een onuitwisbare herinnering! Hang m op de beste plek in huis en je favoriete kiekje komt eindelijk echt tot zijn recht. Een foto op canvas is natuurlijk ook een uniek en origineel cadeau voor elke gelegenheid!
Foto op canvas Muurdecoratie.
Goed goedkoop en een ware aanwinst voor ieder interieur. Met een baklijst geef jij je canvasdoek nog net dat beetje extra om het van de muur te laten spatten! Al te bestellen vanaf 6. Fotocollage op canvas mogelijk. Het beste kwaliteit canvas. Andere klanten kochten ook. Vanaf 975 Vanaf 585. Vanaf 1095 Vanaf 657. Vanaf 995 Vanaf 597. Stap 1 Bewerk foto. Stap 2 Extra opties. 20x20 cm 2 cm dik 600. 20x20 cm 4 cm dik 695.
Fotocollage.
Eindelijk kunt u ook collages van uw dierbaarste foto's op echt canvas laten drukken! Gewoon perfect voor iedereen die van zijn woning een thuis wil maken en waarde hecht aan iets van echt uitstekende kwaliteit! Moderne collagesjablonen helpen u bij het nauwkeurig arrangeren van uw foto's op de manier die u wilt. Tip voor fotokeuze Uw lievelingsfoto wordt op een hoogwaardig frame gespannen.

Contacteer ons

Resultaten voor fotocollage op canvas