print op hout
Jouw foto printen op hout. Printen op hout met karakter.
Super om voor jezelf te bestellen en onvergetelijk om iemand cadeau te doen. Geschikt voor binnen en buiten geprint op verantwoord hout. Jouw foto op hout Inclusief Rûchhout ophang systeem. Geprint op geborsteld vuren hout. Afmetingen van je foto. 22 x 22 cm. 33 x 22 cm. 33 x 33 cm. 44 x 44 cm. 66 x 44 cm. 77 x 44 cm. 55 x 55 cm. 66 x 66 cm. 88 x 55 cm. 110 x 55 cm. 77 x 77 cm. 110 x 77 cm. 143 x 77 cm. 99 x 99 cm.
Foto op hout steigerhout vurenhout multiplex en houtblokken.
Het materiaal geeft een zeer lichte kenmerkende bamboestructuur in jouw foto. Laat je foto op hout afdrukken. De nieuwe trend je foto printen op hout. Een foto afdrukken op hout is een leuke manier om een dierbare te verrassen. Soorten foto op hout. Er is keuze uit diverse soorten en uitvoeringen. Er is altijd een scherpe foto op hout aanbieding bestelbaar. Foto op multiplex foto op vurenhout en de houten fotoblokken zijn geschikt voor binnen foto op steigerhout is bij uitstek geschikt voor buiten. Foto op multiplex wordt geprint uit één stuk foto's op vurenhout en steigerhout worden samengesteld uit diverse planken. Er is ook grootformaat foto op hout bestelbaar!
Home AfdrukopHout.
DEZE MAAND 30% KORTING OP ALLE AFDRUKKEN OP FOREX! GEEF JE FOTOS EEN MOOIE PLEK AAN DE WAND. Ook zoveel mooie fotos op je mobiel tablet of laptop? Van jullie laatste vakantie bruiloft geboorte van je kind? Het is toch zonde om daar niets mee te doen! Bij afdrukophout maak je eenvoudig zelf je eigen wanddecoratie. Zo krijgen je fotos eindelijk de plek waar ze verdienen te hangen! KIES DE BESTE ONDERGROND VOOR JE FOTO.
Foto op hout geprint Met gratis ophangset! Fotogeprint.
Meest geschikt voor buiten. Extra dik en massief foto op houtblok. Noestvrij en PEFC gecertificeerd hout. Foto op hout aandachtspunten. Gratis ophangset wordt meegeleverd. Keuze uit whitewash uitstraling. Populierenhout en multiplex zijn noestvrij. Foto op hout is niet geschikt voor buiten. Steigerhout is minder geschikt voor details. Keuze uit horizontale of verticale planken. Waarom kiezen voor foto op hout. Met een foto op hout haal je de natuur pas echt in huis! We kunnen met recht spreken van de bestseller in ons assortiment. Of het nou gaat om de keuze voor Vurenhouten planken een multiplex houtpaneel een houtblok of steigerhout. Wij selecteren enkel de allermooiste en duurzame houtsoorten.
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
meer informatie over foto op hout. Erg trendy en hip nu je eigen foto op hout voor binnen en buiten gebruik. Hout is voorzien van een white wash laag om de foto een heldere weergave te geven. Vergeet niet dat hout een natuurproduct is en dus kan gaan werken. Je kunt jarenlang genieten van jouw foto op hout mits direct contact met zonlicht en regen tot het minimale wordt beperkt. Larikshout en vurenhout hebben de eigenschap dat er soms noesten in de planken zitten. Deze zullen dan ook vrijwel altijd zichtbaar zijn in het eindproduct.
Foto op hout goedkoop af laten drukken CanvasCompany.
Bestel je canvas hier of bekijk onze andere producten. De wanddecoratie van nu is toch wel een foto op hout. We draaien er niet om heen. Woonbladen staan er momenteel vol mee en wij zijn het volledig met ze eens! Een foto op hout of een tekst op hout laten drukken is stoer en toont karakter want door de foto heen zie je in welke mate kies jij zelf de structuur en de nerven van het hout.
Foto op hout bamboe laten afdrukken Gallery Color.
Home Foto op hout. Nog geen foto uploads. Sleep je bestanden hier of klik om bestanden te selecteren. Wij ondersteunen de volgende bestanden JPG TIFF PNG and PDF. Max upload formaat is 200MB. Er zijn geen foto's in je instagram profiel. Klik op foto om te uploaden. Uploaden uit Instagram Terug Bestel foto's. 9.95 EUR Foto op hout. Foto op hout Block mat.
Foto op hout brengt sfeer in je kamer.
Wij raden Drukzo dan ook aan iedereen aan. Foto op hout een natuurlijke uitstraling. De nerven van het hout zijn licht zichtbaar op jouw foto op hout zodat het een speels effect heeft. Een witte kleur op je foto wordt niet geprint maar laat een lichte kleur van het hout door. Hierdoor krijgt jouw foto op hout een natuurlijke uitstraling en past het in iedere kamer. Start met foto op hout bestellen. Start met foto op hout bestellen Foto op hout 1400 LAAGSTE PRIJS. Hulp nodig bij dit product? Of bel ons voor een goed gesprek 088 088 86 88! Info over je bestanden.

Contacteer ons

Resultaten voor print op hout