print op hout
Super simpel zelfmaakideetje: Zelf een foto op hout afdrukken Pagina 2 van 7 Zelfmaak ideetjes.
Varnishoptioneel van de Action. Kijk snel verder voor de simpele stappen. Print een foto naar keuze uit op normaal papier. Let er wel op dat je de foto op de pc spiegelt omdat deze anders in spiegelbeeld op het hout terecht komt.
Foto op hout Altijd Goedkoop 25% korting.
Een prachtige print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Wij printen rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw afdruk op hout wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout.
Prints op hout KEK Amsterdam.
Prints op hout. NIEUW Verfris je interieur met een stijlvolle print op hout. Onze prachtige prints worden aflopend en zonder naden gedrukt op één stuk Ecoplex. Deze milieuvriendelijke berken multiplex van 18 mm dik is opgebouwd uit meerdere dunne laagjes hout.
Foto op hout afdrukken bij Pixum in echte Testwinnaar kwaliteit.
Hoewel je bij de meeste Pixum Wanddecoraties nog moet kiezen welke wandbevestiging je erbij wilt bestellen, wordt bij de foto op hout direct de wandbevestiging meegeleverd en gentegreerd. Jouw foto op hout komt als 4cm-dik materiaal in je handen. Dat zijn 2cm-dikke planken met jouw print, en vervolgens nog een 2cm-dikke versteviging van planken met wandbevestiging.
Foto op hout: steigerhout, vurenhout, multiplex en houtblokken.
Vurenhout is een natuurproduct, afmetingen kunnen enkele centimeters afwijken en er kunnen noesten in de print voorkomen. Wilt u beslist geen noesten, kies dan voor de afdruk op multiplex. Foto op steigerhout v.a. Foto afgedrukt op steigerhout, geschikt voor buiten, formaten van 20x20cm t/m 100x150cm, topkwaliteit, scherpste prijs. Wit wordt standaard mee geprint. Dikte planken: 30mm. De noesten en nervenstructuur geven de steigerhoutprint een robuuste uitstraling. Foto op steigerhout is een natuurproduct, afmetingen kunnen enkele centimeters afwijken. Houten fotoblok v.a. Houten fotoblokken zijn leverbaar 7 formaten, kies uit 2 soorten hout.:
Foto op hout maken: doe het zelf of bekijk deze aanbieders!
Door de nerven en knoesten van het hout krijgt de foto een robuuste en warme uitstraling. In dit artikel vind je leuke webshops hiervoor, voorbeelden van fotos op hout, maar ook zul je erachter komen dat het gemakkelijk zelf te maken is!
Foto op hout Herinneringen op Linnen.
Mirjam Houtop uit Nederhorst Den Berg. Ontzettend bedankt voor het mooie, nieuwe schilderij op hout. We zijn er heel erg blij mee! Tot een volgende keer. 9 maart 2017 1135.: We hebben gister de print op hout binnen gekregen. Heel erg bedankt!
FOTO OP HOUT Laat je mooiste foto op hout printen YourSurprise.
2mm ruimte Inclusief handig ophangsysteem Extra: Hout is een natuurproduct, hierdoor zullen er knoesten en nerven door de print te zien zijn. Met een foto op hout bezorg jij iemand een uniek pronkstunk voor aan de wand! Op zoek naar een unieke afdruk van je mooiste foto?

Contacteer ons

Meer resultaten voor print op hout