print op hout
Foto op hout 45% korting Nu Binnen 24 uur Verstuurd.
Een prachtige print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Wij printen rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw afdruk op hout wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout.
Foto op hout.
Home Foto producten Foto op hout. Foto op hout. Foto op hout. Unieke look aan de muur! Beste prijs van Nederland. Hoogwaardig 40mm berkenplex. 4 populaire formaten. Wij zijn er voor je! Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling?
Super simpel zelfmaakideetje: Zelf een foto op hout afdrukken Pagina 2 van 7 Zelfmaak ideetjes.
Kijk snel verder voor de simpele stappen. Print een foto naar keuze uit op normaal papier. Let er wel op dat je de foto op de pc spiegelt omdat deze anders in spiegelbeeld op het hout terecht komt. Dit kan gemakkelijk in Paintfunctie spiegel horizontaal.
Foto op hout bedrukken Scherp in print, prijs en levertijd! Plaatprinten.nl.
Foto op forex. Foto op hout. Foto op plankenpaneel. Bijzonder scherp in: Print Prijs Levertijd Montage op locatie Gratis ontwerptool. 038 385 35 68. Foto op hout. Printen op platen. Acrylglas glashelder acrylaat. Foto op aluminium wit. Foto op volumepaneel.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Upload gelijk je favoriete afbeelding en breng de natuur in je huis met een foto op hout! Horizontale of verticale planken. FSC en PEFC gekeurd hout. Inclusief gratis ophangset. Foto op hout afdrukken. Onze print specialisten controleren eerst je afbeelding voordat we de foto op hout afdrukken.
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
foto op hout. Kies je voor een foto op houten planken, dan kies je voor een uitstraling met karakter. De white wash laag over de foto zorgt voor pure kleuren en de kieren tussen de planken geven je foto een lekker speels effect.
Foto op Hout Vergelijken Tot 20% Korting op Uw Afdruk!
Multiplex/berkenhout heeft van zichzelf een lichte vlamstructuur redelijk gelijk aan vurenhout en die zie je dan ook licht terug in de print. Dit hout heeft relatief weinig invloed op de foto zelf waardoor de print zeer realistisch oogt. Heb je meer vragen over foto's' op hout?
Foto op hout overbrengen Creatips.nl.
Hoe maak je het? Meet het stuk hout op waarop je de afbeelding wil overbrengen. Schuur het hout heel licht op. Breng je foto op de computer op het juiste formaat. Spiegel hem en print deze uit. Let op: Gebruik hiervoor wel een laserprinter.

Contacteer ons

Resultaten voor print op hout