foto op steigerhout
Foto op hout afdrukken? Goedkoop 25% korting!
Foto op hout afdrukken? Uw leukste foto op hout afdrukken. Uw foto op steigerhout afdrukken. FSC gecertificeerd hout kwaliteit en goedkoop. Upload direct uw foto. Uw foto op vurenhout. Lage prijzen scherpe aanbiedingen. Bestel hier uw foto op hout. Bestellen is heel eenvoudig en klantvriendelijk. Klik hieronder uw keuze aan wilt u meerdere fotos op hout bestellen dan kunt u het proces herhalen. Normaal zwart/wit of sepia.
Foto op steigerhout.
Bij steigerprint.nl bent u aan het juiste adres! Steigerprint.nl heeft ruime ervaring in het afdrukken van fotos op steigerhout. Laat nu uw mooiste herinnering vastleggen als foto op steigerhout! Uw foto op écht gebruikt steigerhout. Wij printen uw foto op écht gebruikt duurzaam steigerhout. Mooi aan steigerhout zijn de krassen of specievlekken van het gebruik in de bouw dit zorgt voor een unieke robuuste uitstraling! Maar natuurlijk zorgen wij er wel voor dat deze gebruikssporen niet op storende plaatsten in de foto terechtkomen. Ook verkleinen wij het risico van kromtrekken van het steigerhout doordat we kiezen voor gebruikt steigerhout. Steigerhout werkt altijd wel een beetje maar dit zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling van uw foto op steigerhout! Uniek cadeau een foto op steigerhout voor binnen en buiten.
FOTO OP STEIGERHOUT Stoer! Ook Foto op Glas Plexiglas.
Fotoprints op Canvas écht Glas Plexiglas Aluminium Steigerhout en Doek. Foto op Steigerhout heeft een stoere uitstraling en dat is dan ook de sfeer die je foto krijgt nadat wij die geprint hebben op 18 cm dik en 10 cm breed White Wash-hout of 3 cm dik en 20 cm breed Steigerhout. De basiskleur van het hout is wit of vergrijsd en daarmee krijgt je Foto op Steigerhout een natuurlijk effect. Standaard monteren wij aan de achterzijde een ophangsetje waardoor je Foto op Steigerhout zwevend aan de muur komt te hangen.
Foto op steigerhout goedkoop afdrukken 4 tips.
U bent hier Vergelijk Canvas / Artikelen / Foto op hout / Foto op steigerhout goedkoop afdrukken. Foto op steigerhout goedkoop afdrukken. december 17 2014 Door Patrick Riemers Reageer. Laat je een foto op steigerhout afdrukken dan wil je niet te duur uit zijn. Maar waar vind je nu de goedkoopste aanbieder van deze houtsoort? Vergelijk Canvas heeft dit jaar veel aandacht gegeven aan de foto op hout. Dat is allemaal begonnen met fotos op vurenhout en larikshout. In de loop van het jaar is steigerhout erbij gekomen.
Foto op steigerhout? Vergelijk de beste aanbieders!
Steigerhout is niet alleen trendy en mooi maar ook erg duurzaam en veelzijdig. Dit maakt steigerhout een uitermate geschikt materiaal om je foto op te printen. Een foto op steigerhout is nieuw in de wereld van fotoproducten en dit blijkt ook uit het kleine aantal aanbieders. Foto op gebruikt steigerhout. Bij FotoOpHout.nl FotoOpHoutStunter.nl en Timberprint wordt je foto op écht steigerhout geprint dat gebruikt is in de bouw. De bijbehorende gebruikssporen zorgen voor een unieke en robuuste uitstraling. Doordat geen steigerplank gelijk is en het hout direct uit de bouw komt kunnen er overal in je foto duidelijk zichtbare noesten voorkomen. Daarnaast kan het hout ook licht beschadigd zijn door specie schroefgaten en kruiwagens.
Foto op Steigerhout keukenblad keuken Wonen.nl.
Uw mooiste foto op Steigerhout. Robuust en brocante uitstraling duurzaam. Authentiek Uw foto lijkt 50 jaar ouder. Geschikt voor onder de tuinoverkapping. Duurzaam gemaakt van gerecycled hout en biologisch geprint. Robuust en brocante uitstraling. Het authentieke steigerhout komt direct van de bouw. Hard zwoegende metselaars en kruiwagens hebben op het hout gestaan hierdoor heeft het hout een sfeervolle robuuste look gekregen.
Foto op hout Afdruk steigerhout Print hout fotoprintXL.
Bekijk afdruk materialen Bestel afdruk steigerhout. Direct geprint op het hout. Warme uitstraling van hout. De interieurtrend van dit jaar! Steeds vaker zie je meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten. Een foto op steigerhout sluit volledig aan op deze trend. Hoe werkt een Foto op Steigerhout. Je foto wordt rechtstreek op het steigerhout geprint niet geplakt. De afdruk wordt opgebouwd uit latten steigerhout van ongeveer 10 centimeter. De structuur van het hout blijft zichtbaar in de print. Prijzen en formaten van Foto op Steigerhout. Onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland en Belgie.
Foto op hout.
Dan kun je beste kiezen voor een foto op berkenplex. Een foto op vurenhout geeft een superstoere look. Dit houtsoort bestaat uit losse planken en kun je ook vergelijken met een foto op steigerhout. Wanneer je bijzondere natuurfoto's hebt of landschapfoto's dan is een foto op vurenhout hier erg mooi voor. De losse planken zorgen ervoor dat jouw foto robuust lijkt. Beide houtsoorten kunnen worden afgewerkt met een whitewash optie. Hiermee komt er een witte onderlaag op jouw foto op vurenhout of berkenplex. Dit kan erg handig zijn wanneer je veel wit in de foto hebt en dit ook terug wilt zien. De kleur wit wordt namelijk standaard niet meegedrukt en hierdoor komt zonder de whitewash de houtkleur naar boven. Bekijk hieronder de voordelen per houtsoort.

Contacteer ons

Meer resultaten voor foto op steigerhout