foto printen op hout
Video: zelf je foto op hout afdrukken digifoto Starter. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus.
Login of registreer om te kunnen reageren. Tegenwoordig kun je het ook. Permalink Door snipes niet gecontroleerd op 25-07-2013. Tegenwoordig kun je het ook rechtstreeks laten printen. Deze jongens leveren goed werk voor foto op hout: www.photogifts.nl. Login of registreer om te kunnen reageren.
DIY budget Zelf een foto op hout afdrukken! Mamablogger.
Het is daarom misschien wel handig om twee fotos uit te printen. Plak daarna de foto voorzichtig op het hout en maak hem met het spateltje of een pasje helemaal glad. Doe ook dit voorzichtig, want het papier kan ook op het hout nog scheuren.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Dit is een witte onderlaag kosten 10% toeslag die zorgt voor een subtiele vlamtekening en een optimale hechting van de inkt. We kunnen je afbeelding printen op zowel horizontale als verticale planken. Een foto op hout met whitewash onderlaag is een echte aanrader.
Foto op hout Herinneringen op Linnen.
Foto op hout whitewash. Whitewash is een dunne laag witte vernis welke wij voor het printen zorgvuldig met de hand aanbrengen op het hout. Hierdoor krijgt het hout een prachtige whitewash afwerking wat de kleuren van de afdruk krachtig en levendig naar voren brengt.
Foto op hout bedrukken! Foto op hout printen RCG Groningen.
Wij printen al op hout vanaf 1 mm dik. De maximale dikte van het hout dat wij via onze vlakbed printer kunnen voorzien van aan foto is 5 cm. Een tafel van hout van een afdruk voorzien? Het is allemaal mogelijk bij RCG.
FOTO OP HOUT Laat je mooiste foto op hout printen YourSurprise.
2mm ruimte Inclusief handig ophangsysteem Extra: Hout is een natuurproduct, hierdoor zullen er knoesten en nerven door de print te zien zijn. Met een foto op hout bezorg jij iemand een uniek pronkstunk voor aan de wand! Op zoek naar een unieke afdruk van je mooiste foto?
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
foto op hout. foto op hout. Kies je voor een foto op houten planken, dan kies je voor een uitstraling met karakter. De white wash laag over de foto zorgt voor pure kleuren en de kieren tussen de planken geven je foto een lekker speels effect.
Foto Op Hout Binnen 24 uur Gedrukt! Fotofabriek. Tekengebied 1. Layer 1.
Doorloop de stappen en je kunt direct een foto bestellen om te laten drukken! Het printen van een foto op hout is zeer populair geworden. Dit fotoproduct heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Je kunt een foto op verschillende formaten hout laten drukken; van 20x30 cm tot aan 90x60 cm.

Contacteer ons

Resultaten voor foto printen op hout