printen op hout
Printen op hout Nicari Laminations.
printen op hout. Een print op hout is het beste te omschrijven als warm, ambachtelijk en authentiek. Echter, door de diversiteit aan houtsoorten zijn er tientallen verschillende uitstralingen mogelijk. Prints op hout worden gerealiseerd voor de horeca, detailhandel en tijdelijke evenementen zoals festivals.
Printen op hout. Berken met sepia effect. Vanaf 8.,
Een print op hout geeft een sfeervolle en unieke weergave van uw foto. Wij printen rechtstreeks op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Uw foto wordt niet met witte inkt geprint waardoor het wit in uw foto vervangen wordt door de natuurlijk kleur van het hout.
Foto op hout: steigerhout, vurenhout, multiplex en houtblokken.
Laat je foto op hout afdrukken. De nieuwe trend, je foto printen op hout. Een foto afdrukken op hout is een leuke manier om een dierbare te verrassen. Soorten foto op hout. Er is keuze uit diverse soorten en uitvoeringen.
Foto op hout bedrukken! Foto op hout printen RCG Groningen.
Een houtproduct die uw foto een authentieke uitstraling geeft. We kunnen ook met 2 lagen op hout printen met witte inkt. Over deze witte deklaag printen we dan de afbeelding. Uitermate geschikt voor heldere en gekleurde materialen zonder witte ondergrond.
Wij printen jouw foto op hout Printjehout.nl.
Wij printen jouw foto op hout. Met printjehout.nl printen wij jouw foto op hout. Net zoals vele anderen zijn wij ook geïnspireerd geraakt door de vele woontrends buiten ons land. In Amerika wordt al jaren geprint op hout en zo langzamerhand begint het ook een standaard te worden in Nederland.
PRINTEN OP HOUT.
PRINTEN OP HOUT IS HELEMAAL HIP EN HOT. Geprint zoals u het wenst. De mogelijkheden zijn ongekend. Uw logo, foto of eigen ontwerp op hout geprint? WPF Design kan uw hout personaliseren. Hierbij is elke maatvoering mogelijk binnen 240 x 120 centimeter en maximaal 3 cm dik.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm, kleur en kwaliteit. Want hoe geweldig is het als je een picknicktafel helemaal in jouw kleur, met jouw tekst of een waanzinnige afbeelding kan maken?
Printen op hout woodprint" foto op hout mobile YouTube.
Published on Oct 30, 2012. Zoals de naam Woodprint al doet vermoeden, zorgen wij voor een print op hout. Jouw persoonlijke foto of favoriete afbeelding kunnen wij op hout printen! Een unieke print op een sfeervolle houten ondergrond, geeft de afbeeldingen een robuuste en warme uitstraling.

Contacteer ons

Resultaten voor printen op hout