foto op hardboard
Producten Fotoboox.
De kalender bevat standaard 12 maanden en een voorblad voorzien van transparante voorkant. 297 x 420 cm. Canvas mat 395 grams. Spielatten 200 x 550 mm. 30 x 30 cm. 50 x 50 cm. 70 x 70 cm. 50 x 75 cm. 60 x 90 cm. Foto op hardboard dibond. Foto op aluminium alu-dibond. 20 x 30 cm. 30 x 40 cm.
Foto op onderzetter Uw foto 2D of 3D in kristal glas spiegels sieraad porselein of canvasdoek.
1x Foto op onderzetter hardboard. 1x Foto op onderzetter hardboard. 995 INFO / BESTEL. 2x Foto op onderzetter hardboard. 2x Foto op onderzetter hardboard. 1495 INFO / BESTEL. 4x Foto op onderzetter hardboard. 4x Foto op onderzetter hardboard. 2495 INFO / BESTEL. 8x Foto op onderzetter hardboard. 8x Foto op onderzetter hardboard.
PUZZEL Bestel een superorginele puzzel met eigen foto YourSurprise.
In cadeauverpakking gratis cadeaukaartje. 100% kwaliteitsgarantie niet goed geld terug. Maak een superoriginele puzzel met eigen foto en tekst van duurzaam hardboard! Ben jij gek op puzzelen? Wat is er dan leuker dan je eigen puzzel ontwerpen! Met je eigen foto logo of tekst zorg jij voor een uniek resultaat! Zo'n originele puzzel is natuurlijk ook een superleuk cadeau voor een verjaardag jubileum of bij ziekte. Laat de ontvanger zelf de stukjes aan elkaar leggen en zo jouw speciale boodschap ontcijferen! Jouw eigen ontwerp wordt geprint op duurzaam hardboard en prachtig afgewerkt met een glanzende fotofinish. De puzzel wordt netjes verpakt en verzonden met een gratis cadeaukaartje.
Foto op tegel Fotocadeaus.
Kies nu je afbeelding of bekijk onze andere producten. Een tegel met daarop een quote is ook leuk maar een tegel met je eigen tekst of foto is natuurlijk ook een optie! Heb je er wel eens aan gedacht je eigen tegels te maken voor in je toilet badkamer of gewoon als decoratie aan de wand? Wij realiseren het graag voor je! Onze tegels van keramiek zijn volledig waterbestendig en de kleuren zijn net zo helder. Een tegeltje van hardboard is voldoende als wanddecoratie.
Tegel hardboard de leukste met eigen tekst en foto KadoWereld.
Een geslaagd kado voor ieder budget. Gegarandeerd de beste kwaliteit. Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten. Meer informatie over de tegel hardboard Materiaal Hardboard Afmeting 15x15cm Extra Inclusief handig ophanghaakje. Maak een unieke hardboard tegel met jouw foto en tekst! Wandtegeltjes van vroeger bevatten wijze spreuken als Oost west thuis best en Zoals het klokje thuis tikt tikt het nergens. Nu kun je helemaal zelf je eigen unieke tegel maken! Een origineel aandenken voor een verjaardag huwelijk jubileum of communie. Of verras je moeder met dit prachtige tegeltje voor Moederdag met een lieve tekst en foto erop! Deze hardboard tegels zijn eenvoudig te ontwerpen. Je plaatst jouw mooiste leukste of grappigste foto en tekst in de foto-editor.
Chromaluxe hardboard paneel.
Je kunt de foto in kleur of in zwart wit laten afdrukken wil je dat wij de foto omzetten naar zwart wit tinten zet dit dan even bij de opmerkingen. Vierkant foto paneel 25 x 25 cm hardboard. Rechthoekig fotopaneel 20x29 cm hardboard. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld zelfde dag verzonden. Mijn pakket is zoek?
Foto op ChromaLuxe Hardboard Chromio.
Geen gedoe meer met fotolijstjes omdat uw foto op de voorzijde van het paneel wordt gesublimeerd. Het fotopaneel kan zowel horizontaal als verticaal worden neergezet. Voordelen foto op hardboard. Foto gesublimeerd op hardboard. Diepe glans door dikke toplaag. Direct neer te zetten. Horizontaal als verticaal neer te zetten. Hardboard paneel met witte toplaag. De hardboard fotolijsten hebben aan de voorzijde een gecoate toplaag waarop de foto wordt gesublimeerd. De coating heeft een witte toplaag waardoor de structuur van het hout niet zichtbaar is. Hierdoor komen de kleuren van de foto meer tot hun recht.
Tegel hardboard de leukste met eigen tekst en foto KadoWereld.
Start hier met personaliseren. Een geslaagd kado voor ieder budget. 100% kwaliteitsgarantie niet goed geld terug. Meer dan 1.000.0000 tevreden klanten. Maak een unieke hardboard tegel met jouw foto en tekst! Wandtegeltjes van vroeger bevatten wijze spreuken als Oost west thuis best en Zoals het klokje thuis tikt tikt het nergens. Nu kun je helemaal zelf je eigen unieke tegel maken! Een origineel aandenken voor een verjaardag huwelijk jubileum of communie. Of verras je moeder met dit prachtige tegeltje voor Moederdag met een lieve tekst en foto erop! Deze hardboard tegels zijn eenvoudig te ontwerpen. Je plaatst jouw mooiste leukste of grappigste foto en tekst in de foto-editor.

Contacteer ons

Zoeken naar foto op hardboard