foto op sloophout
Je mooiste foto op hout printen Big Freddy.
Leg je mooiste herinnering vast op hout! je foto op een houten paneel geeft een prachtig en unieke weergave van je foto. Je foto wordt rechtstreeks op populierenhout van 10mm of op planken met whitewash effect geprint. Wij printen niet met witte inkt hierdoor zal al het wit in de afbeelding de natuurlijke kleur van het hout hebben. Dit geeft een prachtig effect. Daarnaast zijn de inkten transparant hierdoor heeft jouw foto op hout een zichtbare en voelbare houttekening krijgt. Jouw houtafdruk wordt zorgzaam op maat verpakt zodat deze onbeschadigd bij je thuis wordt afgeleverd.
Stoere kaart met bord op sloophout.
Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie. FUIF Verjaardag Uitnodiging 40 jaar Stoere kaart met bord op sloophout. Stoere kaart met bord op sloophout. Toevoegen aan Mijn Collectie. Bestel gemakkelijk een proefdruk voor 1.00.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
40 cm x 30 cm. Binnen 2 3 werkdagen in huis. Altijd een handmatige fotocontrole. U bent hier Fotogeprint.nl Foto op hout. Kies je favoriete houtsoort. Geen noesten in het midden. Noestvrij en PEFC gecertificeerd hout. Meest geschikt voor buiten. Extra dik en massief houtblok. Noestvrij en PEFC gecertificeerd hout.
Foto op hout is Woodprint. Jouw mooiste print op hout! Woodprint.
Door een ongeschaafde structuur een levendige stoere uitstraling. Harde en sterke houtsoort. Bekijk prijzen foto op hout. Foto op hout van Woodprint. Wij van Woodprint hebben maar één missie. Een glimlach op jouw gezicht. als jij naar jouw foto op hout kijkt. Een glimlach van vertedering nostalgie vreugde of bewondering. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Wij zijn er ook best trots op dat wij foto op hout bedachten. Als grondlegger van printen op hout zien wij het als een uitdaging om te innoveren in vorm kleur en kwaliteit.
FOTO'S OP HOUT AFDRUKKEN YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. FOTO'S OP HOUT AFDRUKKEN. A Cup of Life. Unsubscribe from A Cup of Life? Subscribe Subscribed Unsubscribe 5.1K 5.1K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Review Fotos afdrukken op hout Fotografille.nl.
Dat wil niet zeggen dat het hele hout effect weg is je ziet het hout er subtiel doorheen. Omdat ik vooraf wist dat de plakjes 10cm zouden zijn kon ik daar de foto op aanpassen. Ik heb in Photoshop 3 lijntjes getrokken om de afbeelding in 4 gelijke stukken de delen. Zo kon ik het oog van de zebra precies op een plank plaatsen. Ik adviseer dus zeker om hier rekening mee te houden omdat je anders misschien een belangrijk stuk op de overgang tussen 2 planken hebt staan. De planken zijn netjes afgewerkt en splinteren niet. Aan de achterkant zitten ze vast met 2 plankjes waar ook de bevestiging voor aan de muur aan zit. De kwaliteit en stevigheid van het geheel is dus goed!
Ongse Droom.
Als u van grof en robuust houdt maakt dat zeker niet uit. Houdt u van strak en modern dan raden wij meubels van steiger-en sloophout niet aan. We hebben regelmatig leuke Share Like Win acties op FACEBOOK. Veel winkelplezier op onze website we zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. Ongse Droom is al diverse malen in de media geweest. Wie wat waar en hoe? Klik op CONTACT gevolgd door MEDIA. Lieve groet Albert Angelique. KvK-nr 59005300 Btwnummer 172634489B02 Bank NL RABO 0109122607 Mobiel 3106 501 286 82.
Foto op Hout afdrukken? Nu 20% Buitenkorting! Photogifts.nl.
Snel en veilig betaald. Productie in eigen huis. Binnen 3-5 dagen thuis. Home Foto op Hout. 95 mm brede planken. Zichtbare nerven / noesten. 95 mm brede planken. noestvrij / met white wash.

Contacteer ons

Meer resultaten voor foto op sloophout