foto op sloophout
Foto op hout afdrukken? Gratis geleverd in 4 dagen! Timberprint.
Jouw foto op een houten blok staat dichter bij je. Een foto op Bamboe 40 of Berken 40 kun je, anders dan een houten foto aan de wand, overal neerzetten. Jouw persoonlijke houten fotoblok wordt in krachtige kleuren geprint en is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.
Stoere kaart met bord op sloophout.
FUIF Verjaardag Uitnodiging 40 jaar Stoere kaart met bord op sloophout. Stoere kaart met bord op sloophout. Bewerk deze kaart. Toevoegen aan Mijn Collectie. Bestel gemakkelijk een proefdruk voor 1.00. Gratis verzending Voor 1800: besteld, dezelfde werkdag verzonden 6 papiersoorten 18 kleuren enveloppen. Een leuke kaart met een stoer randje. Een verweerd bord waar je zelf een tekst en/of foto op kan plaatsen.
Foto op hout geprint De beste kwaliteit bij Fotogeprint!
Detailfotos komen tot leven met de natuurlijke uitstraling van het hout. Levering foto op hout. Nadat je afbeelding is geprint zorgen we voor een snelle levering van je foto op hout. Het hout wordt eerst op de juiste maat gezaagd.
Foto op hout maken voor aan de muur HEMA.
Erg trendy en hip, nu je eigen foto op hout voor binnen en buiten gebruik. Hout is voorzien van een white wash laag om de foto een heldere weergave te geven. Vergeet niet dat hout een natuurproduct is en dus kan gaan werken.
Je mooiste foto op hout printen Big Freddy.
Foto op hout. Leg je mooiste herinnering vast op hout! je foto op een houten paneel geeft een prachtig en unieke weergave van je foto. Je foto wordt rechtstreeks op populierenhout van 10mm of op planken met whitewash effect geprint.
Houtmeid, drukt op hout.
Ik gebruik hiervoor een heel andere techniek dan het drukken op berkenhout. De foto wordt er niet ingedrukt maar overgebracht op het hout, waardoor de foto er niet strak op komt, maar neemt het de onregelmatigheid van het hout over.
Ongse Droom.
We maken houten woningdecoratie van onder meer sloophout en steigerhout. Buitenkeukens, slaapkamermeubelen, woonkamermeubelen, naamborden, tekstborden, winkelinrichting, relatiegeschenken, foto's' op hout, babykamers, tuinmeubilair, huwelijksartikelen, wandborden, reclameborden, wandbekleding, grafwerk, kraamkado's, hondenvoerbakken en manden, niets is te gek voor ons. Van plank naar bank, bijna alles is mogelijk.
Foto op steigerhout goedkoop afdrukken.
Foto op hout voor buiten. Fotocollage op hout. Formaten en prijzen. Collage op hout. Babyfoto op hout. Kunst op hout. Gezinnen op hout. Stellen op hout. Wereldkaart op hout. Trouwfoto op hout. Vakantiefoto op hout. Natuurfoto op hout. Bloemen op hout.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op sloophout